Певицата Андреа, която не спира да трупа успехи както у

...
Певицата Андреа, която не спира да трупа успехи както у
Коментари Харесай

Изяде ги с парцалите: Връчват награда на Андреа в Хамбург - за най-известна българска певица, прославила се в световен мащаб!

Певицата Андреа, която не стопира да натрупа триумфи както у нас, по този начин и отвън родината, ще покори следващия връх в кариерата си, разбра HotArena.

Българката е в Хамбург, в компанията на изпълнителката на шлагера " Billionera " - Otilia , с която нашенката направи дует през 2016 година - " Passion ". Придружител на дамите е гаджето на румънската хубавица - един от най-известните турски артисти - Sinan Akcil .

А мотивът , заради който сексапилната русокоска е там, е, с цел да си вземе заслуженият приз за най-популярната българска певица, прославила се и на интернационално равнище. 

Това е следващо гранд достижение за Андреа, с което за прощален път поставя в дребния си джоб драпащите с цената на всичко за международна популярност нейни сътрудници. Тя е образец, че в чужбина се прави оценка гения на създатели, които са родени в дребна страна като нашата, без да е нужно да се навират натрапчиво на всички места.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР