Певицата Ан Джи вече се подвизава в ново амплоа. Тя

...
Певицата Ан Джи вече се подвизава в ново амплоа. Тя
Коментари Харесай

Помните ли тигрицата Ан Джи? От стегнатото й тяло няма споме...

Певицата Ан Джи към този момент се подвизава в ново амплоа. Тя заработва като танцьорка в нощни клубове, като цената за към два часа фрий денс е 100 лева На места русокоската се изявява за 80, в случай че някой й подсигурят няколко работни уговорката.

Репортер на „ Телеграф “ се натъкна на русокоската в дискотека в Студентски град. Там Ан Джи, която с изключение на певица се изявяваше като фитнес моделка се появи на сцената в телесно боди и високи токчета и стартира да се кълчи под звуците на най-хитовите части за сезона.



Някои от посетителите не съумяха да я разпознаят, защото въпреки всичко студентите които са били в заведението най-вероятно не помнят предишното й. Други обаче бърз се сетиха кой в действителност им танцува и побързаха да запечата протичащото с телефоните си.



Определено от тогавашния секс знак няма и диря. Лицето на Ан Джи бе с доста лек грим, който не успяваше да прикрие следите на времето. Дори тялото на певица се е трансформирало макар тренировките. Явно това е повода заради която бе върнала тюлен шал на задните си елементи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР