Певицата Алисия много иска да стане телевизионна водеща на мястото

...
Певицата Алисия много иска да стане телевизионна водеща на мястото
Коментари Харесай

Алисия иска стола на Венета

Певицата Алисия доста желае да стане телевизионна водеща на мястото на Венета Райкова в таблоида „ Папараци”, стана ясно от нейно изявление пред Елиана Василева в „ Жълтите новини” на телевизия ПИК. Брюнетката призна, че има предложение за предаване. „ Нещата са в недопечен вид, не мога да разгадавам детайлности за това”, изясни изпълнителката. Тя даде да се разбере, че не желае да приказва и с цел да не й мине котка път и нещата да се разсъхнат, а от думите й стана ясно, че доста желае да се види и пред камерите като водеща.



От новия сезон „ Папараци” няма да работи с Венета Райкова и сега продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов трескаво търсят нова водеща. В медиите се появиха информации, че това може още веднъж да е Николета Лозанова, само че това за в този момент наподобява безусловно невероятно. Междувременно Алисия и Тони Стораро жънат триумф с новия си клип, в който снимаха и кучетата си.
Бамби, кученцето от породата Бо, импорт от Тайланд, което Тони Стораро неотдавна подари на дребния си наследник Емрах, провокира възторг в шоу средите. Инстаграм е залят със селфита с пухкавия сладур, които всички, доближили се до него, се надпреварват да си вършат и качват.

Валери Божинов-джуниър, синът на Алисия, от 5 години също желал такова, само че го нямало в България и намирането му от чужбина било мъчно. Когато Тони взел неговото, колежката му незабавно му звъннала да го помоли за подпомагане да й докарат от същия разплодник. Не след дълго той й пратил фотография на мъниче, същата порода, само че не с цвят на лъвче, а чисто бяло. „ Аз си го познах, че това е „ нашето “ куче и го взех за Валери “, споделя певицата. И тъй като, редом с това, двамата подготвяли нов дует, напълно естествено Бамби и Каспър (така се споделя домашният любим на Алисия) станали артисти в клипа.
След триумфа на първата им взаимна ария „ Не давам да си непозната “ и на фийчъринга „ Добре ти беше “, звездата на „ Ара мюзик “ и Човека Глас са подготвени да нападат лятото с нов шлагер. Как се ражда концепцията за него? „ Една вечер с Алисия се видяхме в столична дискотека – аз имах присъединяване, а тя беше пристигнала да чества рожден ден на другарка. Заговорихме се за идните ни планове и аз й пуснах тази ария на композиторите Радомир Кишев и Атанас Георгиев-N.A.S.O, която подготвях за независима, и я попитах за мнението й “, споделя Стораро.


„ Отговорих му, че доста я одобрявам. Като цяло аз съм почитател на работата на тези момчета. Последният ми сингъл „ Старай се да си първи “, който се радва на огромен триумф, също е на Радомир Кишев. Тогава Тони ми предложи да я създадем в дует. Променихме малко текста, който Мариета Ангелова беше написала, с цел да става за мъж и жена и по този начин се роди „ Златото на тати “, добавя Алисия.
Видеото към песента, което е доста цветно и колоритно, е дело на режисьора Павлин Иванов-Bashmotion и оператора Жоро Марков. За стайлинга на двамата реализатори се е погрижил Стоян Апостолов-Стоянски, а за грима и прическите – Цецо Андреев и Ивайло Колев.
За два дни „ Златото на тати “ събра над 300 000 гледания в You Tube.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР