Певицата Алекс Раева озадачи всички с признанието, че й е

...
Певицата Алекс Раева озадачи всички с признанието, че й е
Коментари Харесай

Алекс Раева втрещи: Трудно ми е да се гледам в Денсинг старс, след като качих 15 кила! (СНИМКИ)

Певицата Алекс Раева озадачи всички с признанието, че й е много притеснително, да не каже и стресиращо, присъединяване като водеща на Денсинг старс. Разбира се, тя го прави за пари и за реклама, само че не крие, че не се усеща добре в кожата си.

Причината са качените килограми, които не съумяла да смъкна, даже и в случай, че е била наясно с ролята си в шоуто още преди месеци. Раева е напълняла с цели 15 кг, което не е по никакъв начин малко, само че при нея това не е инцидентно. Тя споделя, че постоянно е имала проблеми с тежестта и може да пълнее от въздуха - просто ген.

Помним, че когато стана певица при Слави Трифонов, Алекс беше слаба, а след това внезапно изпълня. Последва интервал, в който тя съумя да смъкна много килограми и да се трансформира надали не във вейка, само че след това си ги върна назад.

Раева се втали и след раждането на детето си от предприемача Любомир Палаханов и по тази причина не може да се побере в кожата си от гняв поради фалстарта преди Денсинг старс.

" Да, мъчно ми е да се виждам по този начин, изключително измежду тези слаби и стройни дами, само че какво да се прави, значимото е да сме здрави ", усмихва се водещата.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР