Певицата (ако изобщо може да се нарече така, предвид оскъдните

...
Певицата (ако изобщо може да се нарече така, предвид оскъдните
Коментари Харесай

Мария: Само за пари съм с мъжете! Харчила тези на Гущеров, докато той се наливал като свиня!

Певицата (ако въобще може да се назова по този начин, поради оскъдните й гласови благоприятни условия в пеенето) Мария е извънреден материалист и даже към този момент не го крие. Пайнерката мина през два брака и още един куп мъже, от които налапа доста пари, а и някои други неща.

Нашият екип попадна на видео, което разкрива същността на Мара. То е отпреди 5 години, когато тя взе присъединяване във „ ВИП Брадър “.

В него чалгарката приказва за парите и връзката им с любовните й взаимоотношения. Оказва се, както се и предполагаше, че нея я интересува единствено какъв брой пари на мъжа до нея може да изхарчи, а не да бъде с него.

Мария сама признава, че тя е обикаляла Милано, Париж и Рим, с цел да си купува облекла, а за всичко са плащали мъжете, с които е била. Тя даже не ги е желала със себе си, стига да й дадат банковите си карти.

Псевдопевицата приказва и за брака си с Християн Гущеров. Той, за разлика от останалите й мъже, обичал да върви с нея по магазините, само че основно с цел да пие. Поръчвал си шампанско или вино, сядал в профил и се наливал като свиня, до момента в който гледал по какъв начин жена му му харчи парите. И това в случай че не е мазохизъм...

Отварачката е известна от дълго време като една от най-меркантилните дами в чалга средите, където блика от меркантилни дами, само че тя бие може би всички. За нея е открито, че няма обич, а има единствено интерес, който постоянно минава през мъжкия джоб.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР