Певицата Адел разкри, че е спряла да пие преди три

...
Певицата Адел разкри, че е спряла да пие преди три
Коментари Харесай

Певицата Адел с неочаквано признание: Бях почти алкохоличка

Певицата Адел разкри, че е спряла да пие преди три месеца и половина. Тя съобщи, че на 20-годишна възраст е била " съвсем пияч ", а през днешния ден намира новооткритата си трезвеност за " скучна " и призна, че " алкохолът ѝ липсва ".

35-годишната Адел показа: " Спрях да пия преди три месеца и половина. Скучно е. Искам да кажа, че през огромна част от двадесетте си години бях безусловно на границата на алкохолизма, само че толкоз доста ми липсва. Изключих и кофеина. "

През март Адел разкри, че един път е изпила четири бутилки вино преди обяд по време на COVID-19. Според " Daily Star ", тя е споделила на почитателите си в събота вечерта: " Спомням си, че когато пристигнах тук в Коронавирус, по време на локдауна, беше 11 ч. сутринта и аз несъмнено бях изпила четири бутилки вино. "

Как Адел се забавлява без алкохол

Но макар че от известно време не пие, Адел възнамерява седмица на празненства сред концертите си във Вегас поради сина си Анджело, който в четвъртък навършва 11 години, написа Vesti. Това е бърза смяна в живота на певицата, която признава, че множеството седмици сред концертите ѝ са " скучни " и постоянно се усамотява в имението си в Лос Анджелис. 

Адел разкри по време на концерта си този уикенд: " Тази седмица синът ми навършва 11 години. Можете ли да повярвате? Предстои ни натоварена седмица, в която ще го отпразнуваме. Той доста наподобява на мен, тъй като аз одобрявам рождения си ден доста съществено. Така че това е цяла седмица или месец празнуване. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР