Певицата Адел грабна три награди, в това число силно желания

...
Певицата Адел грабна три награди, в това число силно желания
Коментари Харесай

Адел е голямата победителка в британските музикални награди

Певицата Адел сграбчи три награди, включително мощно стремежи приз за най-хубав албум на годината, на церемонията по връчването на английските музикални оценки БРИТ, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Адел бе отличена за четвъртия си студиен албум " 30 ". Освен това тя завоюва премиите за ария на годината с шлагера " Easy on Me " и за реализатор на годината.

Другата огромна английска попзвезда Ед Шийран завоюва наградата за автор/композитор на годината, а младата американка Оливия Родриго стана най-хубав интернационален реализатор.

На вчерашното издание в Лондон за пръв път нямаше обособени награди за мъже и дами. Половото разделяне на категориите бе отстранено, с цел да бъдат отличавани артистите " единствено за работата и музиката си ", обясниха уредниците.

" Разбирам за какво смениха името на тази премия, само че в действителност ми харесва да бъда жена, изпълнителка, в действителност ", съобщи Адел под аплодисментите на публиката в " О2 Арена ".

Британецът Сам Смит, който не се счита нито за мъж, нито за жена, не взе участие в миналогодишните награди с претекста, че не попада в нито една категория.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР