"Певецът Явор от "Гравити Ко" е имал хероин в кръвта

...
"Певецът Явор от "Гравити Ко" е имал хероин в кръвта
Коментари Харесай

Явор е имал хероин в кръвта си, когато е издъхнал

"Певецът Явор от "Гравити Ко " е имал хероин в кръвта си, когато е умрял. Физико-химичната експертиза, направена от ВМА на база проби от косми, кръв и черен дроб, посочила, че изпълнителят редовно в последните три месеца най-малко е употребявал опиати. Това съобщи пред в. "Телеграф " представителят на Софийската районна прокуратура Невена Зартова.

Тя беше безапелационна, че няма данни за принуждение върху Явор Захариев.

През уикенда сестра му Рая написа пост във Facebook профила си, в който твърди, че брат й е бил пребит и е починал от раните си, както и че е бил чист от нааркотиците. Медицинските експертизи обаче опровергават думите й.

Явор Захариев беше открит при започване на месеца в безпомощно положение и с отекли и подути крака. Носът му бил разрушен от рухване. Първоначално имаше догатки, че е бил пребит, само че те бяха опровергани от лекарите в "Пирогов ". Малко преди да изпадне в кома, вокалистът на "Гравити Ко " е бил посетен от проверяващи. Със знаци им е дал отговор на въпроса "Бит ли си " като изрично е оповестил: "Не ".

Причина за гибелта на Явор Захариев е болестно положение - сърдечна непълнота, бъбречна непълнота и кръвоизлив, демонстрират данните на медиците.

Предстои медиците от "Пирогов " да създадат систематизираната съдебномедицинска експертиза, в която ще има цялостният набор от проучвания. Още приживе медиците оповестиха, че бъбреците на пациента са тотално отказали, а сърцето му било доста уголемено.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР