Певецът Володя Стоянов вече е напълно възстановен след тежкия Ковид,

...
Певецът Володя Стоянов вече е напълно възстановен след тежкия Ковид,
Коментари Харесай

 Володя Стоянов възкръснал с чудо на Ванга 



Певецът Володя Стоянов към този момент е изцяло възобновен след тежкия Ковид, който изкара. Той прекара в болнично заведение към 50 дни и споделя, че това е било най-тежкото предизвикателство в живота му.

„ Половин година след заболяването възобновяване върви съвършено, имам участия и още веднъж пея на
живо “, споделя актьорът. Лекарите му споделили, че възобновяване му без преливане на кръвна плазма е здравно знамение. Володя Стоянов споделя, че като излязъл от болничното заведение, видял един измършавял мъж, с дълга, бяла брада и пораснали нокти.
„ През тези 50 дни съм бил сред живота и гибелта “, спомня си за ужаса на заболяването и споделя, че е доста признателен и благодарен на медицинските чиновници, които са се грижили за него, само че и на починалата пророчица Ванга, която постоянно му е пособия в тежки моменти. Стоянов счита, че точно на нея дължал чудото за своето излекуване.

„ В болничното заведение беше като на война. Изведнъж някой се утежнява тежко и умира, всичко ставаше извънредно бързо “, връща се към кошмара той. Още до момента в който берял душа, околните му изпращали откровени молебствия към Ванга и се зарекли, че ще създадат курбан за здравето му на Рупите незабавно щом го изпишат. Жена му на няколко пъти ходила в храма на пророчицата, с цел да пали свещи и да моли за спасението му.

Това не е първият път, в който ясновидката и лечителка оказва помощ на фамилията. „ Леля Ванга избави щерка ми Гергана. Като бебе беше погълнала слънчогледова семка, без ние да разберем. Започна да се задушава, отведохме я на доктор. Три пъти я гледаха на рентген, фотосите нищо не демонстрираха. Но тя не се оправяше. След като положението ѝ се утежни, отидохме при вуйна Ванга. Още с пипането на захарта, която жена ми беше поставила под възглавницата на Герана да преспи с нея, Ванга викна: „ Бегайте, детето ви ке почине. Има семка в трахеята, с газере (обратно обърната) нагоре. Отивайте при доктор Султов в Благоевград “, споделя националният артист.

„ Заминахме незабавно, докторът ни попита кой ни изпраща, ние му обяснихме. Не се наложи интервенция, след приема на скъпи американски медикаменти детето изкашля семката и тя се оказа тъкмо такава, каквато я видя Ванга. Беше развила бактериално гнездо. Така тя избави щерка ни. Ванга видя това, което рентгенът на три пъти не можа да види “, добавя още Володя, който даже посвети ария на пророчицата.

Със фамилията му също живеят в родния завършек на Ванга – Петрич. Именно там той пипнал ковид преди половин година. При първите признаци решил, че е настинал, защото спял на отворен прозорец в дома си, с цел да диша от чистия планински въздух на Беласица. Започнал да пие парещ чай, да се разтрива с ракия и да си прави компреси, само че внезапно внезапно се влошил. За благополучие неприятното към този момент е зад тила му и Володя е безапелационен, че се е отървал от лапите на гибелта освен с здравна помощ, само че и с знамение, сътворено от пророчицата. Ретро бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР