Певецът Васил Петров представя един от най-големите си хитове -

...
Певецът Васил Петров представя един от най-големите си хитове -
Коментари Харесай

Васил Петров подготвя лятно турне с обновен репертоар

Певецът Васил Петров показва един от най-големите си шлагери - "Подслон в дъжда ", само че този път с нова акустична версия в аранжимент и съпровод на китариста Стойчо Стоянов. Песента сграбчва премията на "Златен Орфей " за шлагер на година през 1995 година

"Моят артистичен управител даде тази концепция. Тя беше шлагер на годината, след което се радваше на огромен триумф, пял съм я на всички места през години и в този момент някак по натурален метод пристигна времето отново да я показва - с хубава концепция, с нови принадлежности. Михаил Янакиев е режисьор на този клип, една ексцентрична идея, която, дай Боже, да се хареса и на публиката ", показа Васил Петров в студиото на Bulgaria ON AIR.

Музикантът акцентира още, че осъществяването на "Подслон в дъжда " е модерно и леко ексцентрично.

"Точно тогава лъсва истината - когато е с един инструмент или акапелно, да влияе на хората. Моят албум съдържа любовни песни, гениални създатели. Тези песни съм ги представял и единствено с пиано, те са одобрени във времето, точно поради качествата, които носят ", сподели още Петров.

В плана, познатият на публиката и с прозвището си Българският Франк Синатра, извършва тълкования на някои от своите обичани световноизвестни песни, тематики от известни филми от новият си албум LOVE SONGS Vol.1, който беше обявен за рождения му ден.

"Неслучайно съм кръстил по този начин албума, точно подари липса на стойности любовни песни, които да ни опишат за същинската обич. Хората могат да почерпят от тях много потребни неща ", уточни още артистът.

Турнето на Васил Петров започва на 21 юни.

"Предстои едно симфонично турне с Врачанската филхармония. Сега ни предстоят 14 издания. Песните които пея, шлагери на "Бийтълс ", Чарли Чаплин, звучат по доста ексцентричен, гръмък метод. Надявам се да извисим хората над сивото всекидневие, да ги заредим за месеци напред ", пожела си музикантът.

Петров показа, че не е спирал да твори даже и в това ексцентрично време.

"Записахме повече материал, ще има и втора част. Не искахме да пренатоварваме слушателите. Публиката няма съображение да се опасява от болест. Надяваме се на още по-големи триумфи, ще зарадваме хората с нови неща, нови заглавия ", безапелационен е музикантът.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР