Певецът Стенли е бил приет по спешност в болница след

...
Певецът Стенли е бил приет по спешност в болница след
Коментари Харесай

Стенли приет по спешност в болница с COVID-19

Певецът Стенли е бил признат по неотложност в болница след позитивна проба за ковид. Новината заяви самият той, като насочи своята признателност за съответната и бърза реакция на медицинските екипи, предава burgas24.bg.

" Едва ли към този момент е изненада и вест позитивния тест за covid -19. От през днешния ден и аз съм положителен. Намирам се в болница МБАЛ " ВИТА ", където ми оказват подпомагане за насърчаване на бронхо - пневмония. Нека всички, които четат това вземат ограничения в точния момент и се отнасят с нужното внимание към пандемичната обстановка ", безапелационен е музикантът.

“За мен се грижи доктор Савчева и екип на болничното заведение, на които съм доста признателен и длъжен. Страхотни са и не ме оставят на мира! Нека всички, които четат това вземат ограничения в точния момент и се отнасят с нужното внимание към пандемичната обстановка “, написа в профила си във Facebook Станислав Сланев.

Музикантът описа още, че парамедиците са пристигнали за 40 минути до него и акцентира: " В ден, в който цифрите на повикванията се покачваха лавинообразно. Дисциплинирано направиха всичко належащо и бях приет в болница. Благодаря и на тях. В моя случай виждам цялостна адекватност на медици и здравна система в условия на пандемия. Всъщност този пост е за тях “.

Станислав Сланев, прочут с псевдонима Стенли, е български поп и рок реализатор, прочут със съдействието си с групите Тангра и Спринт, както и със независимата си кариера на артист и композитор.

Едва ли към този момент е изненада и вест позитивния тест за covid -19. От през днешния ден и аз съм положителен. Намирам се в болница МБАЛ...
Публикувахте от в

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР