Певецът Стефан Илчев, който няма нито един хит, а постигна

...
Певецът Стефан Илчев, който няма нито един хит, а постигна
Коментари Харесай

Защо сме длъжни да харесваме Стефан Илчев?!

Певецът Стефан Илчев, който няма нито един шлагер, а реализира известност, имитирайки Лили Иванова и други звезди, само че явно имащ претенциите да е мегазвезда, разгласи, че напуща България, освен това афектиран. В прочувствено изявление пред друга нежна душа - Мариян Станков " Мон Дьо " по Нова ТВ, той разгласи, че отива в Италия, тъй като тук " няма смисъл да твори ". Според него, музиката в България се е " трансформирала в нещо като нищо " и не била изкуство. Е, неговите фалшификати очевидно са друга бира!

" Дори да получа премия, надали бих се зарадвал ", призна изпълнителя, който закупи национална популярност около присъединяване си във формата " Като две капки вода ". Преди това той бе известен като имитаторът на Лили Иванова - преоблечен като нея изпълняваше шлагерите й, а по-късно веселеше туристите в бургаските пиано питейни заведения. Явно обаче младежа желае освен това от това и счита, че публиката е длъжна да пада в краката му и да харесва всяка нота, която изпее!



Стефан Илчев, неуместно гримиран като мъжка кукла. Певецът в никакъв случай не е коментирал половата си ориентировка

" Всеки тук се прави на артист, а на надарените не се обръща внимание. Телевизиите се борят за рейтинг, само че не си дават сметка, че и възпитават. Интернет е станал сурогат на книгата и учебника. Стойностното изкуство е отвън медиите ", сподели още артистът. По принцип, това е тъкмо по този начин, само че и той е представител на този вид " звезди ", известни с това, че са известни. Може ли някой да се сети за една-единствена негова ария?!

" Странно - една ария е шлагер в чужбина, у нас - не. Не желая да надупчвам на място, на което не съм мечтан. Ще опитвам там, където ме харесват ", проплака очевидно отслабналият Илчев.

" От 15 години сътворявам авторска музика и към момента ме пишат, че съм млад артист и създател, а съм на 40 година Трябва ли да стана на 70 година, с цел да имам концерт? ", пита риторично Илчев. Това в действителност е много странна логичност - всеки може да има концерт, стига публиката да го харесва и да си купува билети за него. Справка - Кичка и Панайот.

Неотдавна Стефан Илчев разкри, че прапрадядо му е италианец. Затова и възнамерявал да се устрои там. " Заминавам за Италия да опитам. Започнах работа с италиански композитори и това доста ме вълнува. Не можете да си визиите какво е възприятието да чуете акомпанименти от пиано в 1 през нощта и някой да ви каже: " Ето това си ти! ", показа още неразбраният талант.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР