Певецът споделя в Инстаграм, че психичното му състояние е сериозно

...
Певецът споделя в Инстаграм, че психичното му състояние е сериозно
Коментари Харесай

Ед Шийрън призна, че е сринат психически след тежка диагноза на съпругата му

Певецът споделя в Инстаграм, че психологичното му положение е съществено разтърсено, променяйки напълно неговия живот

В обява, появила се в Instagram профила му преди броени часове, Ед Шийрън разкри на своите над 42 милиона почитатели в обществената мрежа, че преди година се е изпаднал в дълбока меланхолия, съобщи. Причината за това му положение била тежка диагноза, сложена на брачната половинка му, както и непредвидената гибел на негов непосредствен другар. В своя пост известният английски реализатор споделя, че лекарите разкрили израстък на половинката му Чери Сийборн, до момента в който тя към момента била бременна с второто им дете.

" Нямаше по какъв начин да се подложи на лекуване, преди да роди ", споделя той.

По същото това време на носителя на редица награди " Грами " му се постанова да посещава правосъдната зала всеки ден, защото против него е повдигнато дело за авторки права. Днес той признава, че опустошителните събития, през които е минал, са раздрусали съществено психологичното му положение, променяйки напълно неговия живот, както и метода, по който е гледал на музиката. Изпълнителят на " Perfect " признава, че вследствие на всичко това се е отказал от голям брой песни, които е написал и подготвял за новия си албум.

Ед, който стана татко за повторно през предишния май, не пожела да даде настояща информация за здравословното положение на своята половинка. Всъщност с направените от него откровения той показа новия си албум със заглавие " - " (знакът за минус), който е написан на " фона на тъга и вяра ".

Тавата от дълго време бе планувана като свършек на неговата " математическа епоха ", почнала с " + " (плюс) през 2011 година и траяла с " х " (умножение), " ÷ " (деление) и " = " (равно).

Целият план обаче бива пренаписан за седмица, през която звездата излизва своите страсти, " преминавайки през боязън, меланхолия и безпокойствие " предишния февруари.

Това се случва, откакто Едуард, който оказва помощ на Ед за първия му огромен пробив, ненадейно умира от сърдечен удар след използването на кокаин и алкохол, както заключи тогава правосъдният доктор. Малко по-късно Шийрън бе изправен пред триседмичен правосъден развой за авторски права поради изказвания, че е плагиатствал детайли от хитовата си ария " Shape Of You ".

Въпреки че в последна сметка завоюва, артистът и неговият съсценарист, Джони Макдейд от " Snow Patrol ", споделиха, че казусът им ги е сложил под " извънредно напрежение ". Преминавайки през тези прекарвания, музикантът употребява писането на песни, с цел да " осмисли " възприятията си.

" Усещането бе като че ли се давех, стоях с главата под повърхността, гледах нагоре, само че без да мога да изплувам, с цел да си поема въздух ", спомня си той. " Пишех, без да мисля за това какви тъкмо ще бъдат песните, просто изливах възприятията си. Така, за малко повече от седмица, преработих напълно това, над което се трудех в продължение на десетилетие, влагайки в него своите най-тъмни мисли. За първи път не се пробвам да основа албум, който хората да харесат, просто издавам нещо, което искрено разказва живота ми на зрелост "

Албумът би трябвало да излезе на 5 май, след сингъла " F64 ", който е реакция към гибелта на Джамал Едуард. Това парче няма да бъде включено в окончателния лист с песни, който беше оголен през днешния ден.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР