Певецът Шуга от корейската поп група Би Ти Ес“ ще

...
Певецът Шуга от корейската поп група Би Ти Ес“ ще
Коментари Харесай

Най-накрая прибраха Шуга в казармата

Певецът Шуга от корейската поп група „ Би Ти Ес “ ще стартира наложителната си военна работа в Южна Корея тази седмица, заяви ДПА.

Звукозаписната компания на групата „ Бигхит мюзик “ заяви в понеделник, че Шуга – вторият най-възрастен член на „ Би Ти Ес “ – ще стартира своята „ наложителна работа “ в петък. Компанията изясни, че „ няма да има никакви публични събития “, отбелязващи началото на службата или първия му ден в подготвителния лагер.

„ Молим общително почитателите да се въздържат от навестяване на Шуга на работното му място по време на интервала на службата му “,

съобщи „ Бигхит мюзик “.

Феновете на Кей поп състава са правили събирания във военни бази, с цел да изпратят членовете на „ Би Ти Ес “.

„ Моля, предайте топлите си поздрави и поддръжка единствено в сърцата си “, добави звукозаписната компания.

Миналия месец „ Бигхит мюзик “ разгласи, че 30-годишният Шуга е подхванал стъпки за преустановяване на отлагането на службата си.

Южнокорейският закон изисква всички здрави мъже да преминат през към 18-месечна военна работа, когато са на възраст сред 18 и 35 години. Сега всички седем членове на „ Би Ти Ес “ са на възраст от 25 до 30 години и през октомври 2022 година „ Бигхит мюзик “ разгласи, че изпълнителите ще се причислят към армията.

За да помогне на звездите от „ Би Ти Ес “ да изпълнят задължението си, компанията също сподели, че музикантите ще си починат от груповата работа и ще се заемат със солови инициативи. Членовете на „ Би Ти Ес “ ще се съберат още веднъж през 2025 година, сподели „ Бигхит мюзик “ през октомври.

Шуга е третият член на южнокорейския момчешки състав, който ще извърши своя боен ангажимент.

Най-възрастният реализатор от групата Джин беше първият, който стартира своята наложителна работа през декември 2022 година

Според Асошиейтед прес, Джин и останалите новобранци дружно с него са взели участие в петседмично главно военно образование в базата, което е включвало пукотевица с пушка, мятане на граната и извършения за маршируване.

29-годишният Джей-Хоуп пък стартира службата си през април тази година.

Тъй като няколко членове на „ Би Ти Ес “ в този момент са в южнокорейската войска, „ Бигхит мюзик “

прикани отдадените почитатели да внимават за неофициални турнета или артикули, които употребяват нелегално интелектуалната благосъстоятелност на изпълнителите.

Компанията съобщи, че ще предприеме „ подобаващите ограничения “ в сходни случаи.

„ Молим за вашата продължителна обич и поддръжка към Шуга, до момента в който той приключи службата си и се върне “, добави „ Бигхит мюзик “. „ Нашата компания също ще се стреми да обезпечи цялостната поддръжка, от която се нуждае той през това време. “
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР