Певецът ще се завърне съвсем скоро, но преди да се

...
Певецът ще се завърне съвсем скоро, но преди да се
Коментари Харесай

Ед Шийрън си взема почивка от музиката и социалните мрежи

Певецът ще се завърне напълно скоро, само че преди да се изпари от обществените мрежи, съумя да зарадва всички с нов сантиментален сингъл, във видеото на който, виждаме и неговата брачна половинка.

В навечерието на Коледа Ед Шийрън разгласи, че си взема отмора от обществените мрежи и музикалната кариера. 28-годишният артист избра Instagram, с цел да разкрие пред своите 32.2 милиона почитатели, че напълно скоро ще се завърне с цялостни сили, само че преди този момент ще се наслаждения на свободното си време, с цел да може да види повече от света.

Шийрън даже смени профилната си фотография с абревиатуарата BRB (be right back - незабавно се връщам, бел.ред.) и разгласява публично изказване: " Третият ми албум и турнето трансформираха живота ми по доста вероятни способи, само че мисля, че е време да изляза на открито и да видя повече от света. Работя непрестанно от 2017 година, тъй че е време да пътувам, да пиша, да чета. Напускам и обществените мрежи, до момента в който не стане време да се завърна. Към фамилията и приятелите ми, ще ви видя, когато ви видя. Към феновете ми, благодаря ви, че постоянно сте били толкоз страхотни. Обещавам, че ще се завърна с нова музика, когато е вярното време, когато съм изживял разнообразни неща, за които мога да пиша. "

Ед е от известните персони, които не се опасяват от така наречен " social media detox ", тъй като след последната си отмора от обществените мрежи, той се завърна в онлайн пространството с хиляди нови почитатели и извънредно сполучлив студиен албум.

Преди да се отдръпна от сцената, музикантът зарадва всички меломани с най-новия си сингъл " Put It All On Me ", в който демонстрира и своята брачна половинка Шери.

Двамата се срещат в гимназията и незабавно усещат искрите между тях. Завършват учебно заведение, срещат се няколко години по-късно, а при започване на 2019-а подписват брак. Общите им подиуми в сантименталното видеоса снимани в лондонския им апартамент, а песента към този момент се приготвя за първите места в английските ранглисти.

 &feature=emb_logo
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР