Певецът Папи Ханс възпя майка си в песен, а сега

...
Певецът Папи Ханс възпя майка си в песен, а сега
Коментари Харесай

Папи Ханс снима мама в клип

Певецът Папи Ханс възпя майка си в ария, а в този момент я снима и в клип. Музикантът Константин Трендафилов снима майка си в най-новия си видеоклип, научи HotArena.
Парчето носи звучното име „ Мама сподели ” и е изпълнено с комизъм и положително въодушевление.

В края на песента се появява и майката на Папи — писателката Кристина Димитрова.

Феновете са в еуфория от парчето и към този момент с кеф си припяват рефрена от песента. Самият Папи признава, че за него песента е доста специфична.

„ Този план е извънредно значим за мен. Защото считам, че е значим за всички. Отново през усмивка, още веднъж през намигане, само че с едно обръщение, което е съществено като инфаркт–всеки човек заслужава своето самочувствие.

Всеки човек, без значение по какъв начин наподобява, къде е бранш, какъв брой пари има и какъв брой огромни са фантазиите му, има свое право да се обича.
И би трябвало да изповядва това свое право ”, разкрива Папи, написа " България през днешния ден ".

Певецът твърди, че по-голямата част от живота си е прекарал мислейки, че наподобява зле. „ После смених гледната точка, а хората взеха, че ми повярваха, че съм готин.
Единственото, което се е трансформирало, е че самичък се заобичах. Иначе казано – повярвах на мама, че съм най-хубавото гардже.

И на инат на всички рецензии би трябвало да правиш това, което ти доставя наслаждение и да продължиш напред, да бъдеш себе си, каквото и да значи това за теб сега ”, твърди Папи и продължава.

„ И мен се пробват да ме убедят, че аз съм единствено един печален стихотворец, а аз им изяснявам, че обичам и да се развличам. Какво да се прави?
Бъди себе си. Другите дано да привикват. Горе главата. И обич към всички ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР