Певецът, музикален продуцент, текстописец и композитор Добрин Векилов-Дони призна, че

...
Певецът, музикален продуцент, текстописец и композитор Добрин Векилов-Дони призна, че
Коментари Харесай

Дони проговори за втрещяващото си отслабване: Свалих 44 кила, не съм болен!

Певецът, музикален продуцент, текстописец и композитор Добрин Векилов-Дони призна, че е съумял да смъкна рекордните 44 кг. По време на гостуването си в „ Преди обед ” преди дни двамата с Нети разясниха фрапантното му намаляване, което породи клюки за проблеми със здравословното му положение, видя HotArena.

„ Чувствам се доста добре. Свалих 44 кг, съвсем половината от тежестта ми ”, разкри музикантът, който през днешния ден тежи едвам 50 кг. Въпреки че е слаб като вейка, той продължавал да линее, а в лице е замязял на дъртак.

Дони обаче успокои загрижените за здравето му почитатели, че не е болен. Причината за фрапантното му намаляване не е здравословен проблем, както мнозина си мислели, а увлечението му по източните учения и практики. Заради манията си по йогизма, артистът си е наложил специфичен хранителен режим, учреден напълно на суровоядството. Сега той ядял най-вече необработени термично плодове и зеленчуци. Много рядко – един път в седмицата, си разрешавал някой зарзават, обработен на пара. Уви, вместо да го подмлади, манията на Дони по здравословния метод на живот очевидно го е състарила.

Фотографите на „ Уикенд ” нееднократно са щракали кльощавия Дони и в столицата, и в морските ни курорти. Всеки път 53-годишният музикант стряска минувачите с тънки като щеки крайници, които нормално обува във впити дънки, които вършат визията му още по-комична. Нелепо под залинялото тяло наподобяват и големите му обувки вид танк, с които музикантът върви непроменяемо в последните няколко години.

„ Според мен заболели са хората с наднормено тегло. Никога не съм се чувствал по-добре. Пълен съм с сила, жизнен съм, не се запъхтявам. Показателите ми са като на 20-годишен юноша, даже лекарите са сюрпризирани какъв брой добре са ми органите ”, отсича Дони.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР