Певецът Ламбе Алабаковски е бил арестуван снощи в дома си

...
Певецът Ламбе Алабаковски е бил арестуван снощи в дома си
Коментари Харесай

Ламбе Алабаковски подпалил българския център и... отишъл да пее на Фолкфест

Певецът Ламбе Алабаковски е бил задържан нощес в дома си в Битоля. Както към този момент ви съобщихме, известният музикант е арестуван по съмнение, че е запалил входа на Културния център Иван Михайлов” в Битоля на 4 юни.

" Заподозреният сега се намира в РПУ в Битоля, допълниха от следствието и след документиране на случая ще бъде повдигнато наказателно обвиняване по чл.288, ал.1 от Наказателния кодекс ", заяви македонското издание " Свободна преса ".

Иначе вътрешният министър Оливер Спасовски заяви, че наказателно-правното събитие – пожар в център „ Иван Михайлов” в Битоля, е бързо и качествено позволено и арестуваното лице с букви Л.А. (34) е признало закононарушението.

За потребностите на следствието и определяне самоличността на причинителя, полицията е направила предварителна реорганизация на придвижването на обвинения, като се стартира от видеозаписа пред Културния дом и други здания, в които се е движил обвиненият след пожара.

Относно придвижването на артиста след събитието в събота, става известно, че откакто запалил българския център, отишъл да дебютира на сцената на Фолк фест Валандово с песента „ Няма сбогом”.

Според информации, появили се в македонски медии, арестуваният 34-годишен поп артист Ламбе Алабаковски неотдавна се завърнал със фамилията си от Съединени американски щати в родината си и декларирал, че избира да живее в Македония.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР