Певецът Крис Браун беше арестуван за побой. Полицията го задържала

...
Певецът Крис Браун беше арестуван за побой. Полицията го задържала
Коментари Харесай

Крис Браун отново арестуван за побой

Певецът Крис Браун беше задържан за побой. Полицията го задържала в четвъртък вечер след негов концерт във Флорида, малко откакто слязъл от сцената. Впоследствие изпълнителят бил пуснат под гаранция в размер на 2 000 $.

Шерифът на Палм Бийч съобщи, Браун е бил арестуван по искане на управляващите в Тампа, само че не даде повече детайлности.

Според новинарския уебсайт TMZ настояването за задържане е обвързвано с случай от предходната година, когато Крис Браун е блъснал фотограф на събитие, на което му е било платено да се яви. Случката се разиграла в нощен клуб.

Певецът има концерт в Тампа в петък, като той е част от турнето му.

Крис Браун е на 29 години и има дълга история, обвързвана с принуждение. През май тази година в Лос Анджелис жена съобщи, че е била примамена в дома на артиста и е била неведнъж изнасилвана от него и негов другар рапър.

Адвокатът на жертвата разгласи случая, като „ едно от най-ужасяващите каузи, обвързвано със полово принуждение, което в миналото е виждал”.

Най-запомнящият се случай е делото от 2009 година против артиста, когато той беше упрекнат в побоя на тогавашната си другарка и колежка Риана, която трябваше да пропусне "Наградите Грами " поради пострадванията си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР