Певецът, който ни представи на Евровизия, се оплака, че отново

...
Певецът, който ни представи на Евровизия, се оплака, че отново
Коментари Харесай

Пак с Ковид! Крис Костов пипна Омикрон: Щях да умра!

Певецът, който ни показа на " Евровизия ", се оплака, че още веднъж се е заразил с ковид. В началото на май 2021 година, откакто се прибра от България в Русия, той се болести с Коронавирус. Няколко месеца по-късно Крис още веднъж е впримчен в примката на супер заразния вирус. Костов разкри, че този път боледуването протича доста по-различно от предходния път.

" Снощи мислех, че ще умра! ", споделя във видео в обществените мрежи изпълнителят.

Кристиан споделя, че през нощта усеща мощно зашеметяване, написа " България през днешния ден ".

" Всичко ме болеше, главата ми щеше да се пръсне. Лежах на леглото и молих сестра ми да ми помогне, да ми донесе вода, хапчета. Към 3 часа през нощта към този момент прегръщах тоалетната ", споделя Крис пред своите почитатели.

След лабораторно проучване той е наясно, че се е заразил с Омикрон. Недоумява обаче тъй като му е толкоз зле и е безапелационен, че няма нищо общо с предходния вариант, който лепва през май.

" Това е увещание към вас да се пазите. Не ходете на празненства. Ако не би трябвало да ходите на учебно заведение или на работа, ви приканвам да не излизате и да не ходите на обществени места. Пандемията още веднъж полудя, пазете се! "

Миналата година беше тежка за фамилията на Крис. След като всички членове на семейството му се заразиха с Коронавирус, дядото на Кристиан не съумя да се избави и умря.

" Старая се да бъда колкото се може по-позитивен. Коронавирус беше извънредно нещо. Цялото ми семейство го изкарахме доста тежко. Бях доста зле. Дядо ми умря от ковид. Той беше най-интелигентният човек, който познавах. Последните думи от него бяха: " Помогнете ми, апелирам, неприятно ми е ", описа наскоро Костов, който тогава вярваше, че е оставил болестта зад тила си.

21-годишният артист показа също и че обмисля още веднъж да стане вегетарианец. Костов направи анкета измежду почитателите си и откри, че близо 90% от тях са вегани или вегетарианци. Крис обаче не може да се откаже от сиренето, кашкавала и палачинките, в които има мляко, тъй че избира на този стадий просто да изключи месото от менюто си.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР