Певецът Искрен Пецов представя шестия си поред албум "Искрен Пецов ...

Певецът Искрен Пецов представя шестия си поред албум "Искрен Пецов

Искрен Пецов ще ни зарадва с шести пореден албум

Певецът Искрен Пецов показва шестия си подред албум "Искрен Пецов и другари ". В него има доста неиздадени дуети с Мариана Попова, Кристина Димитрова, Тони Димитрова и още доста други.

Той показа, че в началото албумът е бил с 24 песни, само че е махнал 4 от тях.

"Бях планувал промоция, само че сега се двоумя дали да я направя поради ситуацията. Не съм издавал диск от 8 години, а този се забави с 2 години. През тези две години даже самите издатели бяха доста внимателни и най-после се оказа, че аз би трябвало да си го издам ", показа Искрен Пецов в студиото на "България заран ".

По думите му мъчно се купува музика през днешния ден.

"Дори обмислях да сложа вътре раздел с mp3, които са от цялото ми творчество, само че се оказа прекомерно комплицирано за продажба, регистрация. Албумът се продава и онлайн. Много от песните не са издавани. Последните години направих и доста дуети. Всички тези актьори са ми супер близки другари, изключително Кристина Димитрова, Джина Иванова, албумът се споделя "Искрен и другари ", добави изпълнителят в ефира на.

В албума феновете ще чуят и летни шлагери, които също са неиздадени. А самата обложка, която е като пъзел, е концепция на дизайнера.

Източник: dnes.bg