Певецът и текстописец Джон Меленкамп призовава шумните и пияни членове

...
Певецът и текстописец Джон Меленкамп призовава шумните и пияни членове
Коментари Харесай

Джон Меленкамп се кара на публиката да има „етикет“ на неговите концерти след вирусно видео, на което той крещи на мошеници

Певецът и текстописец Джон Меленкамп приканва шумните и пияни членове на публиката да заобикалят неговите концерти отсега нататък по-късно вирусен видеоклип на артиста, който крещи на шеговици.

" Наистина чакам етикет в театъра, по същия метод, както бихте създали на шоу на Бродуей ", сподели Меленкамп пред The ​​Washington Post.

" Моите шоута към този момент не са в действителност концерти. Те са представления и има разлика сред зрелище и концерт. Вижте, аз към този момент не съм за всеки. Просто не съм. И в случай че вие желаете да дойдете и да крещите, да крещите и да се напиете, не идвайте на моето шоу “, добави той.

Вирусно видео демонстрира по какъв начин рок иконата излиза от сцената по време на концерт в Толедо, Охайо, след под напрежение диалог с няколко души в тълпата.

Певецът и създател на песни Джон Меленкамп извършва концерт по време на Farm Aid 2021 в Xfinity Theatre на 25 септември 2021 година в Хартфорд, Кънектикът. (Снимка от Марк Салиоко)

Един клиент на к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР