Певецът и писател Папи Ханс от доста време насам е

...
Певецът и писател Папи Ханс от доста време насам е
Коментари Харесай

Сара предизвика трус: Не го играй жертва, защото жертвата съм аз! (срина Папи Ханс със земята)

Певецът и публицист Папи Ханс от много време насам е признал, че е в меланхолия и се бори с демоните си. Той издаде три части, в които увери, че прозрем истината за болката и уроците му, само че това очевидно пристигна в повечко на някогашната му другарка.

Ясно е, че в песните си и във всичките си изповеди Папи се жалва по изгубената си обич и страда за Сара, която го зарязала. Истината пролича по изтритите от нея общи фотоси на двамата, до момента в който Константин Трендафилов продължава да ги пази в профилите си. Драгулева не го и следва, евентуално дори го е блокирала в нета.

Мнозина обаче започнаха да упрекват моделката в това какъв брой е жестока и по какъв начин е наранила " горкото " момче, което мре за нея. Това преляло чашата на търпението й и преди дни хубавата Сара изригнала пред познати в столично заведение.

" Ще го играе жертва, горкият, до момента в който жертвата съм аз. Защо не каже по какъв начин ме тормозеше с години, по какъв начин ревнуваше като умопобъркан, по какъв начин ми крещеше при всеки диалог, който съм разменила с някого, камо ли този някой да е мъж... Как ме наскърбяваше, а след това ревеше и молеше да му простя. А в този момент го изкарват него почтен, плийз, спрете се! Това не е обич, това беше фикс идея и обсебеност. Не желая и да го виждам ", не се сдържала Сара, описват слушатели на сценката.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР