Певецът и актьор Орлин Павлов съобщи извънредна новина. Вече няма

...
Певецът и актьор Орлин Павлов съобщи извънредна новина. Вече няма
Коментари Харесай

Орлин Павлов не иска да води шоуто си

Певецът и артист Орлин Павлов заяви изключителна вест. Вече няма да бъде водещ на " Събота вечер с Българска национална телевизия ". 

За негов заместител се спряга Георги Любенов, който е измежду любимците на телевизионните фенове. А Орлин изясни в обществените мрежи за какво е подхванал тази крачка и за какво се отхвърля от работата си като водещ. 

" Това лято затварям страницата от живота си, обвързвана със “Събота вечер с Българска национална телевизия ”.

Благодаря на Българската национална телевизия, продуцентите от The Good Company и екипа на предаването. Шоуто беше забавно излизане от зоната ми на комфорт, чудесна опция и страховит опит.

Проектът ме събра с доста нови другари, само че е време за още положителни страсти! Затова Ви чакам на 22 август в Летния спектакъл на Бургас, където ще сложим край на лятното ми турне ", съобщи той. 

Не дава повече изясненост по отношение на решението си, само че евентуално в основата стоят финансите. Говори се, че Павлов е получавал извънредно дребна заплата, която не оправдавала труда му и откакто му били отказали покачване той решил да се махне дефинитивно, написа blitz.bg

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР