Певецът Хари Стайлс ще се представи със свое изпълнение на

...
Певецът Хари Стайлс ще се представи със свое изпълнение на
Коментари Харесай

Хари Стайлс ще пее на наградите Грами

Певецът Хари Стайлс ще се показа със свое осъществяване на идната 65-а гала за премиите " Грами ".

Двадесет и осем годишният английски артист се причислява към оповестените по-рано реализатори Бед Бъни, Мери Джей Блайдж, Бранди Карлайл, Люк Кумс, Стив Лейси, Лизо, Ким Петрас и Сам Смит.

Само три вечери преди връчването на премиите " Грами " Хари Стайлс завършва траялата месеци северноамериканска част от турнето си " Love on Tour " в Палм Спрингс, Калифорния. След по-малко от три седмици изпълнителят ще възобнови концертната си обиколка в Пърт, Австралия.

Церемонията за премиите " Грами " на 5 февруари ще бъде излъчена от телевизия Си Би Ес. Водещ на шоуто за трети път ще бъде комикът Тревър Ноа.

Певицата Бионсе е с най-вече номинации за водещите музикални оценки - девет, следвана от рапъра Кендрик Ламар с осем и Адел и Бранди Карлайл с по седем.

Хари Стайлс е с четири номинации, колкото имат и Фючър, диджей Калед и Ранди Мерил. Британецът е измежду номинираните в три от четирите водещи категории - за албум, запис и ария на годината, дружно с Бионсе, Адел, Лизо и Кендрик Ламар.

Тази година церемонията за премиите " Грами " се завръща в Лос Анджелис, откакто предходната година беше проведена в Лас Вегас поради коронавирусната пандемия и увеличаващите се случаи на болест с разновидността Омикрон.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР