Певецът Хари Стайлс беше ударен в лицето от предмет, хвърлен

...
Певецът Хари Стайлс беше ударен в лицето от предмет, хвърлен
Коментари Харесай

Хари Стайлс беше ударен в лицето с предмет по време на концерт във Виена

Певецът Хари Стайлс беше ударен в лицето от предмет, хвърлен от човек от публиката, по време на концерт на изпълнителя във Виена, заяви ДПА.

Видеоклипове от концерта в стадион " Ернст Хапел " в Австрия, оповестени онлайн в събота, демонстрираха по какъв начин поп звездата върви по сцената, до момента в който предмет полита във въздуха и да го удря в лицето – покрай окото му. След удара той потръпва от болежка и се навежда, държейки лицето си в ръце.

„ Той продължи да допира лицето си постоянно. Личеше си, че го боли доста.

Изглежда, че трябваше да се събере, след което се обърна към нас още веднъж и продължи да пее “, сподели почитател от публиката.

29-годишният Стайлс и преди е бил замерян с предмети, хвърлени от почитатели по време на концерти –

предишния месец той беше ударен в лицето от букет с цветя по време на концерта си в град Кардиф.

През юни поп певицата Биби Рекса също беше ударена в лицето на концерт в Ню Йорк. Изпълнителката беше замерена с мобилен телефон, след което разгласява фотография в Инстаграм, с която тя сподели огромната лилава синина на клепача си.

27-годишен мъж беше задържан и упрекнат в нахлуване поради този случай.

Няколко дни след случката с Биби Рекса певицата Ейва Макс заяви, че човек се е качил на сцената, до момента в който тя е изнасяла концерт в Лос Анджелис, и „ ѝ е блъснал толкоз мощен пестник “, че е одраскал вътрешността на окото ѝ.

Американската кънтри певица Келси Балерини също беше ударена в лицето от гривна, която почитател хвърли по време на неин концерт в щата Айдахо. Тя показа фотоси от концерта в обществените мрежи и написа: „ Послепис – добре съм, дано просто да се пазим по-добре взаимно по време на концертите. “

Тази седмица английската певица Адел се изрече срещу огромния брой произшествия с реализатори. По време на един от концертите си в Лас Вегас, тя сподели на тълпата: „ Забелязали ли сте по какъв начин сега хората като че ли не помнят за етикета на шоуто? Просто хвърлят гадости на сцената, виждали ли сте ги? Осмелите ли се да хвърлите нещо по мен, ще ви убия. “
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР