Певецът Гари Барлоу каза, че групата му "Тейк дет" ("Take

...
Певецът Гари Барлоу каза, че групата му "Тейк дет" ("Take
Коментари Харесай

Групата Тейк дет планира завръщане

Певецът Гари Барлоу сподели, че групата му "Тейк дет " ( "Take That ") още веднъж ще стартира работа над нова музика, откакто той издаде соловия си албум на 27 ноември, оповестиха Българска телеграфна агенция и Контактмюзик.

Фронтменът на "Тейк дет " не е издавал самостоятелен албум от седем години. Новият се назовава "Music Played By Humans ". Той към този момент издаде сингъла "Elita " от него с Майкъл Бубле и Себастиан Ятра. Гари Барлоу изясни на почитателите си, че е трябвало да се ангажира с него в паузата на "Тейк дет ", предава Българска телеграфна агенция.

"Тейк дет " се изявяват като трио, откогато Роби Уилямс се посвети на независимата си кариера през 1995 година Освен Гари Барлоу в него останаха Марк Оуен и Хауърд Доналд. Те не са издавали албум от "Wonderland " през 2017 година

Роби Уилямс обаче разкри през май, че е написал нови песни за групата. Гари Барлоу също е изявен автоор на песни - той има шест награди "Айвър Новело " от Британската академия на композиторите и текстописците. Роби Уилямс не е взел участие в албум на "Тейк дет " от 2010 година, когато се включи в "Progress ".


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР