Певецът Филип Киркоров удари с букет цветя в лицето мъж

...
Певецът Филип Киркоров удари с букет цветя в лицето мъж
Коментари Харесай

Филип Киркоров удари с букет цветя мъж от публиката по време на концерта си в Казахстан

Певецът Филип Киркоров удари с букет цветя в лицето мъж от публиката по време на концерт в Казахстан, като видеозапис от това е оповестен в интернет. На фрагментите се вижда по какъв начин недоволният музикант слиза от сцената в залата, удря два пъти фена с цветята, захвърля букета на сцената и продължава да пее.




Екатерина Успенская, представител на естрадната звезда с български корени, съобщи, че Киркоров е блъснал с цветя член на екипа, тъй като не е позволил почитатели до сцената.

В съветските медии бе оповестено и видео от различен случай от концерта. В края на осъществяването Киркоров с букет цветя в ръце гони от залата човек от публиката, който си беше купил билети, а почитатели се снимаха до него и се опитваха да му връчат букети, написа life.dir.bg.

По-рано в Telegram се популяризира видео от най-голямата сцена в узбекската столица - Двореца на националната дружба в Ташкент. Както означават медиите, Киркоров не нацелвал нотите, а съгласно мненията той се е скарал с руско-узбекската певицата Наргиз, която не е могла да сдържи страстите си и се изразила нецензурно, откакто видяла плаката за концерта му в Узбекистан. По време на шоуто Киркоров посветил цяла тирада на Наргиз, като я нарекъл " изродка " и декларирал, че " който не може да обича, в никакъв случай няма да изпее любовна ария, в никакъв случай няма да успее ". Много фенове са останали недоволни от осъществяването на артиста и отбелязали, че не са си купили билети за концерта, с цел да слушат конфликта сред изпълнителите.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР