Певецът Филип Киркоров няма да бъде лишен от титлата народен

...
Певецът Филип Киркоров няма да бъде лишен от титлата народен
Коментари Харесай

Киркоров остава руски народен артист дори след участието си в голо парти

Певецът Филип Киркоров няма да бъде лишен от купата „ национален актьор на Руската федерация ". Той беше заплашен да остане без нея заради присъединяване в „ голото празненство " на художника и блогър Анастасия Ивлеева, оповестиха за ТАСС от Министерството на културата.

„ В сходство с параграф 9 от Правилника за държавните награди на Руската федерация, лауреатът може да бъде лишен от държавна премия единствено с влезнала в действие присъда на съда за осъществяване на тежко или изключително тежко закононарушение “, се споделя в известието на министерството.

По-рано ръководителят на Федералния план за сигурност и битка с корупцията Виталий Бородин показа позицията си до Министерството на културата. Според него присъединяване на артиста в празненството на Ивлеева дискредитира този висок сан.

Партито се състоя в нощта на 21 декември в столичен клуб. Дрескодът за гостите е бил съвсем голи. Освен Филип Киркоров, на събитието участваха артистите Дима Билан, Лолита Милявская, Глюкоза, Анна Асти и журналистката Ксения Собчак.

След като фотоси и фрагменти от купона провокираха вълна от неодобрение, Филип Киркоров направи особено изказване, в което се извини и посочи, че е участвал единствено за 5 минути. 

Ивлеева записа видео известие с опрощение. Според нея тя ще подари всички доходи от продажбата на билети.

„ Голото празненство “, проведено от блогърката Анастасия Ивлеева в московския клуб „ Мутабор “, провокира голям скандал в Русия, последван от вълна извинения. Снимките и видеозаписите от празненството провокираха голямо отвращение и измежду околните до властта деятели. Участниците в тържеството бяха обвинени и в така наречен „ агитация на ЛГБТ “, клубът бе затворен за един месец, а доста от съветските телевизионни канали, както и други медийни и рекламни организации замразиха контрактите си с гостите на празненството
 Анастасия Ивлеева Анастасия Ивлеева
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР