Певецът Филип Киркоров изненада баща си Бедрос Киркоров по случай

...
Певецът Филип Киркоров изненада баща си Бедрос Киркоров по случай
Коментари Харесай

Филип Киркоров изненада с морско парти баща си по случай 90-ия му юбилей

Певецът Филип Киркоров изненада татко си Бедрос Киркоров по случай 90-годишния му празник, който беше на 2 юни. Киркоров приготви охолно празненство в един от най-скъпите заведения за хранене в Москва Болшой.

Кирково беше заречен на татко си непретенциозен фамилен обяд, само че вместо това го изненада с празненство със стотици посетители, които бяха облечени с моряшки фланелки и шапки, а по средата беше фотография на Бедрос. Тортата беше под формата на огромен транспортен съд.

Бедрос Киркоров е на половина българи и на половина арменец. Той е роден във Варна на 2 юни 1932г. Синът му Филип Киркоров също е роден във Варна, само че още като дете родителите му се реалокират в Москва.

След началото на войната в Украйна Кирково загуби едно от званията си - почетен актьор на Украйна. Той си навлече и гнева на вярващите, откакто яхна голям кръст по време на концерт. Киркоров разгневи и руснаците, откакто се появи на Евровизия, от която Русия беше дисквалифицирана след началото на военните дейности.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР