Певецът Фики Стораро сериозно е решил да сменя професията. Известният

...
Певецът Фики Стораро сериозно е решил да сменя професията. Известният
Коментари Харесай

Не е шега! Фики иска да става боксьор

Певецът Фики Стораро съществено е решил да сменя специалността. Известният реализатор възнамерява да се трансформира в идващия Кубрат Пулев. Стораро — младши си уреди среща с дясната ръка на Флойд Мейуедър—Ленард Елерби.

Двамата се срещнали в Съединени американски щати, по време на турнето на Стораро. Младежът много се потрудил, до момента в който си уреди среща с именития треньор.

Фики от много време мечтае да направи кариера като Кубрат Пулев. Певецът тренира постоянно, а от известно време боксът не е единствено занимание за него, а и пристрастеност. Именно по тази причина е решил да зареже пеенето и да се качи на кръга. А за задачата си търси треньор, който да го приготви за надпреварите.

Самият Фики не е от през вчерашния ден в боксовите среди. Той тренира интензивно повече от година. И в този момент е решил професионално да се заеме с това, написа „ България днес”. Наследникът на Тони Стораро към този момент няколко месеца се пробва да се свърже с изпълнителния шеф на компанията на Мейуедър. Двамата съумели да се видят за час в Чикаго, където Елерби разкрил част от тънкостите на професионалния бокс на Стораро. Срещата още повече амбицирала Фики да се пусне в ново занятие. Дали обаче ще стане професионален боксьор, следва да забележим.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР