Певецът Ед Шийрън и съпругата му Чери Сийборн съвсем скоро

...
Певецът Ед Шийрън и съпругата му Чери Сийборн съвсем скоро
Коментари Харесай

Нов звезден татко на хоризонта: Ед Шийрън ще става баща до дни?

Певецът Ед Шийрън и брачната половинка му Чери Сийборн напълно скоро ще станат родители! 29-годишният музикант и брачната половинка му, с която се срещат в учебно заведение, ще станат родители до седмица. 

Двамата решили да не афишират новината по време на рецесията с ковид, само че по информация на английските таблоиди двамата са в последни мерки за посрещане на наследника си.

Виж още: Дъщерята на Ловеца на Крокодили - бременна! Бинди Ъруин чака бебе боец за дивите животни

" Карантината беше идеалното опрощение да не излизат на обществени места и да не приказват прекомерно доста за това. Моментът наближава, тъй че двамата започнаха да описват на приятелите и фамилията си ", добавя източникът.

Виж още: Ивет Лалова се сбогува с кучето си: Това беше най-трудното нещо, което ми се е случвало

Ед Шийрън си даде отмора от музикалната сцена още в края на 2019 година, а поради пандемията от ковид почивката му несъмнено се удължи. Според английските медии повода за креативния му застой в действителност е бременността на Чери Сийборн. 

Виж още: Когато се снимаш с по-известен от теб... Звездното гръцко лято на Гери Малкоданска

" Никой от двамата не искаше да се прави огромна вест от бременността. Чери искаше да си спести проблеми и клюки ", настояват още източниците на английския таблоид. 

Чери и Ед стартират да излизат през 2015 година Приятелката на музиканта Тейлър Суифт издава за връзката им със фотография в Instagram, на която се вижда по какъв начин двамата се целуват. Въпреки че двамата се познават от учебните години, след завършването на учебно заведение, Чери отпътува за Щатите, където учи в унивирситет. След това работи на Уол стрийт, само че през 2016 година се прибира във Англия. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР