Певецът Добрин Векилов-Дони си е купил имот в САЩ, научи

...
Певецът Добрин Векилов-Дони си е купил имот в САЩ, научи
Коментари Харесай

За турнето на “Фондацията” Дони си купи имот в САЩ

Певецът Добрин Векилов-Дони си е купил парцел в Съединени американски щати, научи „ Телеграф “ от българи в Америка. Жилището, което се намира в щата Флорида, ще бъде самобитен център за музиканта и сътрудниците му от „ Фондацията “ за част от концертите в тазгодишното им турне оттатък океана.
Първите три спирки от обиколката по традиция са в Канада. За 4-ти път супергрупата гостува в Монреал, след това в Торонто и Калгари. След това продължиха в Сиатъл и Сан Франциско, а ден преди рождения ден на Дони от „ Фондацията “ оповестиха неприятна вест. „ Здравейте, другари! До този миг ние от „ Фондацията “ направихме три концерта в Канада и два в Съединени американски щати. Още в България, тъкмо преди да тръгнем за Америка, Кирил Маричков претърпя случай. Успя с цената на големи болки да свири и пее до този миг, само че в този момент болките станаха нетърпими и по рекомендация на лекари се постанова да се върне в България за лекуване. Осигурихме му компаньон и асистент за полетите и се надяваме всичко да бъде удобно! Мислехме да прекратим турнето, само че той ни помоли да продължим. Би бил благополучен хората да пеят песните му преди неговата 80-годишнина, а ние обещахме да му изпращаме видеа с пеещата аудитория. Нека всички, изпитващи почит към него, да изпеем негови песни дружно тук, в Америка. Това ще го направи същински благополучен. Той толкоз искаше да създадем тези концерти, че това е най-малкото, което можем да създадем за него в този миг. Ще осъществим заръката и продължаваме турнето: Мастьр Иван Лечев (ФСБ), Славчо Николов (Б.Т.Р.), Венко Поромански (Те) и Дони. Ние ще изпеем песни на Кирил Маричков и „ Щурците “, както и песни на групите, от които произлизаме. Доскоро другари и „ дано, се помолим за оздравяването на нашия другар и преподавател Кирил Маричков! "

От няколко години Кирил Маричков има проблеми с единия си крайник. Според осведомени в музикалния отрасъл причина за това се крие в ставата, само че не е ясно дали е сменяна. Заради затрудненото вървене „ щурецът “ пропусна едно от турнетата на „ Фондацията “ в Америка и тогава бе сменен от сътрудника си на пианото Валди Тотев. Най-вероятно и в този момент това е повода за случая.

„ Телеграф “ позвъни няколко пъти през вчерашния ден на мобилния номер на Маричков, само че свободният сигнал остави без отговор въпроси като какъв случай е претърпял, дошъл ли е в България , настанен ли е в към този момент в болница и по какъв начин се усеща.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР