Певецът Дичо ще прави кулинарно предаване със заглавието Чичо Дичо

...
Певецът Дичо ще прави кулинарно предаване със заглавието Чичо Дичо
Коментари Харесай

Чичо Дичо черпи яко

Певецът Дичо ще прави кулинарно предаване със заглавието „ Чичо Дичо черпи “
Дичо очевидно е решил да става съперник на известните шефове като Манчев, Токев, Михалчев и други, които водят свои кулинарни излъчвания – написа в. „ Уикенд “. Изпълнителят приготвя собствен план със заглавие „ Чичо Дичо черпи “ – заяви самият той.

В предаването артистът ще показва предписания за своите обичани ястия, а не е изключено да се включва и неговата половинка Карина, която е някогашна участничка в шоуто „ Мастършеф “ на Би Ти Ви. Изпълнителят споделя, че към този момент предаването ще се популяризира през интернет. Нищо чудно обаче, в случай че се окаже сполучливо, да се реалокира и в някоя телевизия, дай боже.

Вестникът напомня, че Дичо към този момент се опитва като притежател на механа на морето. Ето за какво се смята, че има какво да показва на всички домакини, които се чудят какво да сготвят за вечеря на фамилията си. В ресторанта си „ Синьо лято “ на Синеморец притежателят се изявяваше най-вече в готвенето на супи.
Най-вероятно главната част от рецептите ще са без месо, защото артистът от години е вегетарианец. Затова пък е занаятчия на рибата и морските деликатеси.
Половинката му Карина пък се вихри в сладкарството. Тортите са нейната буря, стана ясно още от присъединяване й в кулинарното шоу.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР