Певецът, чийто баща бил военен, израснал в блок в близост

...
Певецът, чийто баща бил военен, израснал в блок в близост
Коментари Харесай

Любо Киров се интересува от отговорите на екзистенциални въпроси

Певецът, чийто татко бил боен, израснал в блок наоколо до Школата зазапасни офицери в родния му град Плевен. За шанс Любо карал военна работа таман там. Непосредствената непосредственост улеснявала контакта с роднините му, тъй че се виждали постоянно, въпреки че Любо нямало по какъв начин да излиза от поделението. Затова пък майка му постоянно мятала пакети с хранителни запаси през оградата.

„ Получавах понякога по този начин нужните дажби, които не ни стигаха в казармата. Те по парабула падаха в поделението “, споделя през смях Киров. Музиката постоянно му е била на сърце, въпреки да е приключил учебното заведение по керамика в Троян, а след това и Художествената академия.

 

Любо, чийто сполучлив интервал стартира от група „ Те “, е учил и „ Теология “. Той изпитвал нужда да си отговори на екзистенциални въпроси още от тийнейджърска възраст, което го и предизвикало да задълбае в проучването на Библията. Днес Любо, който е набожен, продължава да чете древен текстове. Помагали са му и нееднократно, когато се налагало да минава през тествания. Като това от преди години, при което артистът се озовал по неотложност в ИСУЛ. Апендикситът му се спукал и претърпял сериозна интервенция. След като го преместили в реанимацията, отправял молебствия към Бога да му помогне да се възвърне. Тъкмо тогава Любо имал необичайно прекарване. В дрямка приказвал с някого, само че след това, като питал здравната сестра за него, схванал, че няма подобен в реанимацията.

 

Любо е претърпял и две тежки произшествия. При една от тях пътувал с майка си с дребна спортна кола към вилата им. Излезли на завой, само че изпълнителят някак не съумял да го вземе набил спирачки и колата се обърнала. Безкрайни му се сторили секундите, в които с майка му летели с главите надолу. Спогледали се като на занимателен каданс. Тогава Любо си помислил, че следва най-лошото, само че, за благополучие, се случило знамение. Сякаш някой хванал колата и я обърнал, тъй че да падне на гумите като в памук. Автомобилът бил изпотрошен до неразбираемост. После, който го видел, се чудел по какъв начин са оживели. Любо и майка му обаче се отървали единствено с леки натъртвания. Години по-късно, когато към този момент е прочут артист, Любо претърпял случай и на автомагистрала „ Тракия “= Колата му поднесла в локва и се блъснала в мантинелата. “Певецът още веднъж се отървал с леки пострадвания и нерешителност, дори траял пътуването си към Бургасq където трябвало да пее.

 

Хитовият реализатор е имал и произшествия на сцената. Един от тях обаче приключил с насилствен отпуск. Заради прословутите си скокове по време на осъществяванията си, един път на варненска сцена Любо паднал и счупил крайник. Наложило се да анулира оповестени концерти, което довело до „ доста непосилен интервал на безучастие, както и на финансови загуби “, а таман в този интервал имал нужда от тези приходи. След интервенция и превозване на седмици в гипс, Любо ходел известно време с патерици.

 

Певецът нееднократно е прекосявал и през душевни тествания. В такива моменти се затварял в себе си. Почти не излизал от вкъщи си и не говорел с никого. Предпочитал да се върне към нормалния темп на всекидневието си чак когато съумеел да се съвземе. „ Не може да ти се даде огромното предизвикателство и огромния триумф, в случай че не се оправиш с дребния преди този момент. Това е тежка раница, която може да те смачка от отговорности, в случай че искаш да ти се случат внезапно огромните неща ”, казвал е Любо.

 

Сестра му е най-близкият му човек, първо на нея споделил, че е гей

Любо Киров има доста мощна връзка със сестра си Ана, с която през годините са съвсем неразделни. Двамата постоянно са си били взаимна опора и поддръжка както в щастливите по този начин и в тъжните моменти. Най- сложният е, когато ненадейно губят татко си. След загубата му Любо почувствал отговорността, че към този момент е мъжът в къщата и би трябвало да се грижи за майка си и сестра си.

 

Певецът настоял родителката им да се реалокира при тях в София, тъй като не желал да я оставя сама в родния им Плевен. В столицата тя е по-близо до него и до сестра му Ана, както и до щерка й Яна, която му е уязвимост. Любо все глезил племенницата си и за всичко й угаждал.

Сестра му е и първият човек, на който признал половата си ориентировка. Направил го още като възпитаник. Изпълнителят първоначално се срамувал от това, че е гей – считал, че хората няма да го харесват и няма да успее да пробие на сцената. След като се разкрил пред сестра си, тя го прегърнала и декларирала: „ Знам от дълго време! Това няма никакво значение – ти си един прелестен човек! “. Едва години по-късно той разкрил сексуалността си и пред майка си, която също постоянно го е подкрепяла.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР