Певецът Ар Кели подаде иск срещу затвора в Бруклин, в

...
Певецът Ар Кели подаде иск срещу затвора в Бруклин, в
Коментари Харесай

Ар Кели съди затвора в Бруклин, където ще лежи 30 години

Певецът Ар Кели подаде иск против пандиза в Бруклин, в който е настанен, откакто бе наказан на 30 години отнемане от независимост поради полови закононарушения, съобщи Ройтерс. Изпълнителят твърди, че безпричинно е бил подложен под засилено наблюдаване поради опасения, че може да посегне на живота си след приемането на присъдата на 29 юни.

В недоволството, подадено до федералния съд в Бруклин, 55-годишният ар енд би реализатор, притежател на голям брой оценки, твърди, че затворническата администрация го е сложила под наблюдаване " по чисто наказателни съображения " и тъй като е " значим " пандизчия.

Адвокатката на Кели цитира прокурор, който декларирал, че съгласно юридическите съветници на пандиза, по напътствие на психологическия отдел Ар Кели е подложен под наблюдаване поради редица аргументи като възраст, тип на закононарушението, популярност и присъда.

Изпълнителят на " I Believe I Can Fly " твърди, че " суровите условия ", при които е подложен, са довели до " тежък душевен стрес " и това се равнява на грубо и извънредно наказване, което нарушава Осмата корекция на конституцията на Съединени американски щати. Той желае обезщетения и възобновяване на вреди за сума, чийто размер не се показва, въпреки че съгласно импортираните документи става дума за 100 млн. $.

Кели, чието цялостно име е Робърт Силвестър Кели, е измежду най-известните персони, наказани за полово принуждение в границите на акцията на придвижването против полов тормоз #Азсъщо. Обвиненията против него бяха, че се е възползвал от известността и благосъстоянието си, с цел да примамва дами и малолетни девойки за секс. Той беше приет за отговорен по обвиняванията в полов тормоз, в управление на мрежа за полова употреба на младежи, в това число и на малолетни в продължение на десетилетия, както и в рекет.

Ар Кели е в пандиза от юли 2019 година Той евентуално ще бъде изместен в място за отнемане от независимост в Чикаго, където през август следва да се изправи още веднъж пред съда по обвинявания в детска порнография и възпрепятстване на правораздаването.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР