Певецът Ар Кели беше осъден на 30 години лишаване от

...
Певецът Ар Кели беше осъден на 30 години лишаване от
Коментари Харесай

Певецът Ар Кели осъден на 30 години затвор за сексуални престъпления

Певецът Ар Кели беше наказан на 30 години отнемане от независимост поради полови закононарушения, предадоха осведомителните организации. Ар енд би изпълнителят, прочут с шлагера си " I Believe I Can Fly ", беше застрашен от пожизнен затвор.

Прокуратурата настояваше за наказване от 25 години отнемане от независимост, а отбраната бе на мнение, че Кели заслужава не повече от 10 години, наложителният най-малко за отправените обвинявания. Адвокатите на артиста упорстваха, че тежкото му детство евентуално е довело до неговата " хиперсексуалност " в зрелост, само че той към този момент не представлявал опасност.



Ар Кели (55 г.) се е възползвал от известността и благосъстоянието си, с цел да примамва дами и малолетни девойки за секс. Той беше приет за отговорен по обвиняванията в полов тормоз, в управление на мрежа за полова употреба на младежи, в това число и на малолетни в продължение на десетилетия, както и в рекет.

Съдия Ан Донъли във федералния съд в Бруклин сподели, че доказателствата отразяват " безразличието на Кели към човешкото страдалчество " и " цялостна грубост " към жертвите му. Според нея " казусът не е обвързван със секс, а също с принуждение, свирепост и практикуване на надзор ".

Кели, чието цялостно име е Робърт Силвестър Кели, е измежду най-известните персони, наказани за полово принуждение в границите на акцията на придвижването против полов тормоз #Азсъщо.



На правосъдното съвещание в Бруклин за изговаряне на присъдата ар енд би изпълнителят не приказва, само че преди този момент неведнъж отхвърля обвиняванията в полово принуждение.

Ал Кели е в пандиза от юли 2019 година Той евентуално ще бъде изместен в място за отнемане от независимост в Чикаго, където през август следва да се изправи още веднъж пред съда по обвинявания в детска порнография и възпрепятстване на правораздаването, отбелязва Ройтерс.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР