Петьо Петров е обявен за общодържавно издирване. Нямаме данни той

...
Петьо Петров е обявен за общодържавно издирване. Нямаме данни той
Коментари Харесай

Шефът на СДВР: Няма данни Петьо Еврото да е в България

„ Петьо Петров е разгласен за общодържавно търсене. Нямаме данни той да е на територията на България. Не е формирана инспекция против чиновник на Столична дирекция на вътрешните работи след несполучливия опит за ареста му в София. Може да има материали за това във вътрешна сигурност или прокуратурата “, сподели по bTV новият началник на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Любомир Николов.

Той добави, че е сведен броят на охраняваните лица. Столична дирекция на вътрешните работи охранява трима души, като Любена Павлова – някогашната брачна половинка на Петьо Еврото, е измежду тях.

„ За благополучие имам комфорта да съм началник на Столична дирекция на вътрешните работи с цялостната поддръжка на министър Стоянов, цялото управление и всички в Министерство на вътрешните работи “, сподели в първото си телевизионно изявление след заемането на поста старши комисар Любомир Николов.

„ Основният приоритет е битката с незаконната миграция. Пътният травматизъм, наркоразпространението и намаляването на броя на незаконно отнетите транспортни средства “, показа целите си като шеф той.

През последните месеци управлението на седем полицейски ръководства беше заменено. Николов разяснява, че се прави разбор, само че безпринципни рокади в районните ръководства няма да се вършат.

Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи уточни, че поддържа настояванията на чиновниците на Министерство на вътрешните работи за нарастване на възнагражденията. 10% върху заплатата на чиновник не е голяма сума. „ Това са към 150-160 лв.. Служителят няма да забогатее. Ще си помогне да покрие разноските “, сподели той.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР