Петьо Петров – Пепи Еврото е починал от инфаркт в

...
Петьо Петров – Пепи Еврото е починал от инфаркт в
Коментари Харесай

Мистерия: Пепи Еврото - мъртъв от инфаркт или инсценирал смъртта си?

Петьо Петров – Пепи Еврото е умрял от инфаркт в частна клиника в Дубай още преди месец, само че информацията за гибелта му съзнателно е била укривана от родните служби за сигурност. Тази версия стартира пред Lupa.bg източник от прокуратурата, поискал да не бъде представен публично.

Официално удостоверение, че лобистът на Темида Пепи Еврото е умрял отвън България към момента няма, като се твърди, че това се дължи на обстоятелството, че Петров е обитавал в Емирството с неистинен документи за идентичност. Остава мистерия обаче каква е ориста на 7-годишния наследник на Пепи Еврото и някогашната му жена Любена Павлова.

Детето беше изведено незаконно от татко си отвън България в края на месец май т.г., откакто Петьо Еврото беше упрекнат от прокуратурата за насила, закани и потребление на записващи устройства без позволение. Твърди се, че Петров е бил изведен от страната с хеликоптер през Турция, а след това от Итанбул е отлетял към Дубай.



Снимка на Пепи Еврото с Борислав Сарафов, направена пред " Осемте джуджета " преди 3 година За нея Сарафов твърди, че е бил поканен в ресторанта от Иван Гешев, с цел да бъде скрито сниман и " приготвен ".

Информацията, че Пепи Еврото е получил инфаркт в ОАЕ се появи още на 29 юни т.г. във в. „ Уикенд “. Според изданието, Петьо Петров е бил признат в частна болница в Дубай в инфарктно положение, само че животът му бил избавен от лекарите. Според източник на Lupa.bg, няколко дни по-късно Пепи Еврото е умрял.

Възможно е  слухът за гибелта на Петьо Петров да се пуска съзнателно от самия него, позволяват мнозина. Мнителни познавачи на правосъдната система подмятат, че е доста допустимо Петров да е предпочел да мине напълно в конспиративност и да стартира нов живот под непозната идентичност. Богатството на Пепи Еврото се прави оценка на над 50 милиона евро – пари, задоволителни, с цел да живее пищно на всички места по света.

Нашумял като основен воин в корупционната спекулация „ Осемте джуджета “ преди повече от 2 години, Петьо Петров попадна в полезрението на медиите, откакто тази пролет някогашната му брачна половинка Любена Павлова го упрекна в серия от изявленията, че е плащал ежемесечни подкупи на съдии, прокурори и висши служители на реда и че управлява правосъдната система посредством десетки направени видеозаписи на взимащи рушвети магистрати в закрития към този момент ресторант „ Осемте джуджета “.

Любена Павлова описа и по какъв начин Пепи Еврото самичък е правил любителските й порно клипове и след това ги е популяризирал в порносайтове. Павлова се ожали, че Петров е лишил детето й и че тя няма опция да вижда сина си. Според думите й, краткотрайно определения за основен прокурор на мястото на отстранения Иван Гешев – Борислав Сарафов, също е частица в срастналата се с дъжавата мафиотска мрежа на Пепи Еврото.



Любена Павлова упрекна някогашния си брачен партньор и сътрудник в бандитски действия, че е отвлякъл детето им

Петьо Петров обаче съумя да офейка от България и сега е в неопределеност за родното правораздаване.

На 15 август Антикорупционният фонд, от който стартира следствието за незаконната скица " Осемте джуджета ", алармира, че прокуратурата е отдръпнала европейската заповед за арест на основния обвинен - точно Петьо Петров - Еврото. АКФ насочиха обществено запитване до и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов, като настояха да се обясни дали прекратяването на интернационалното търсене на Пепи Еврото " дава отговор на истината " и за какво няма никакъв прогрес по инспекцията за работата на прокуратурата по скандалния случай след отстраняването на Иван Гешев.

Една от аргументите да бъде спряно издирването на декларирано преди този момент лице е, когато е настъпила гибел. Това ли е претекстът в съответния случай?
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР