Петьо е едно твърде любвеобилно дете, което не говори, не

...
Петьо е едно твърде любвеобилно дете, което не говори, не
Коментари Харесай

Зов за помощ: Търсят средства за лечението на 7-годишния Петьо, който е с диагноза аутизъм

Петьо е едно прекомерно любвеобилно дете, което не приказва, не всичко схваща и му е мъчно да се социализира. Това написа майката на момчето, което е на 7 години и е диагностициран с аутизъм. Тя описа за положението му и помоли всеки, който има опция, да помогне. Ето нейните думи: 

В годините  сме търсили разнообразни разновидности /барокамера, електростимулации, работа с  психолог/за подобряването на неговото положение. През месец семптемри 2020 г, тръгвайки по стъпките на една майка, която е съумяла да се пребори с тази диагноза за своето дете, започнахме лечения с вливане на стволови кафези в гр. Киев, Украйна. За жал обаче това е една скъпоструваща процедура /10 000 евро /като резултатът, който сме наблюдавали и желаеме да реализираме, е  към 4 вливания /колкото повече - толкоз по-голям резултат/.

Първата крачка  е към този момент направена, само че се обръшам към Вас,  скъпи благожелатели, да станете част от нашата идея и да ни подкрепите финансово, с цел да извървим нашия сложен път и да забележим нашето дете изтръгнато от лапите на  аутизма. Повече от всичко желаеме той да ни се усмихва, да приказва и да поддържа връзка със своите връстници.

Дарителска сметка:

IBAN BG39FINV91501317395224

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

ПЕТЪР РАДОСЛАВОВ ВЪРБАНОВ

БЛАГОДАРЯ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)!

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР