Петя Тодорова от Варна, майка на две деца, има спешна

...
Петя Тодорова от Варна, майка на две деца, има спешна
Коментари Харесай

Спешно: Да спасим живота на майка на две деца от Варна

Петя Тодорова от Варна, майка на две деца, има незабавна потребност от помощ. Тя се бори със злокачествено заболяване на стомаха и за всяка глътка въздух.

След 18-месечно сполучливо лекуване в Турция Петя получава затруднения, които не са свързани непосредствено с заболяването ѝ.

Преди дни тя е призната в интензивното поделение на Anadolu John Hopkins Hispital, откакто в България и Румъния отказали да ѝ създадат нужната животоспасяваща интервенция, с цел да има късмет да продължи с лекуването си.

Тук Петя има късмет, само че са нужни доста средства, и то в къс период, споделят околните ѝ.

Досега нейното фамилията е успявало напълно да заплаща за лекуването ѝ. Но в този момент има потребност от финансова помощ и молитва за Петя.

У дома я чакат двете ѝ деца - на 9 и на 13 години. Нека им дадем опция да пораснат с нежната грижата на тяхната майка.

Въпреки нейното тежко заболяване Петя не се предава и не пада духом. По всевъзможен метод се пробва да бъде поддръжка за своите деца, написа фамилията ѝ.

Ние насочваме молба да ни помогнете да подарим още време на Петя със фамилията ѝ, колкото Господ е отредил. Ние желаеме да създадем максимума каквото е по нашите сили, пишат околните ѝ.
Лечението и животоподдържащата терапия в интензивното поделение в Американската болница в Истанбул (Anadolu John Hopkins) са няколко хиляди евро дневно.

Семейството на Петя моли всеки, който може, да помогне съгласно опциите си в борбата ѝ за живот.

Можете да го извършите посредством дарителската платформа:
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР