Петя Първанова подава оставка като председател на Държавната агенция за

...
Петя Първанова подава оставка като председател на Държавната агенция за
Коментари Харесай

Петя Първанова подава оставка като председател на Държавната агенция за бежанците

Петя Първанова подава оставка като ръководител на Държавната организация за бежанците. Това удостовери самата тя пред Българска национална телевизия. Тя изясни, че тази заран е извикана на диалог в Министерски съвет. По време на диалога е станало ясно, че взаимната работа не може да продължи.

Действията на ДАБ от началото на войната провокираха рецензия от партиите в ръководещото болшинство. Димитър Ташев от " Продължаваме промяната " разкритикува Петя Първанова при чуването и преди седмица в Народното събрание. " На 5 март посетих спешния център в град Варна и там нямаше лица от Държавната организация по бежанците, които да спомагат на търсещите помощ ", сподели той.

До преди дни с цел да аплайват за статут бежанците трябваше да отидат в София, Харманли, или до селата Пъстрогор и Бяня. Там са лагерите на организацията изискванията в които са нещо приблизително сред казарма, общежитие и затвор. Оставката на Първанова беше поискана от Елисавета Белобрадова от " Демократична България " след чуването ѝ.

" За 7 година по какъв начин съумя да убегне фактът, че са цялостни дюшеците с дървеници, само че все пак продължаваме да купуваме калъфки за тях. Проблемите в организацията са от 7 година и поради тях виждаме проблемите в този момент - едно неработещо управление ", стимулира се Белобрадова.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР