Петя Панева, която грабна победата в последния сезон на Гласът

...
Петя Панева, която грабна победата в последния сезон на Гласът
Коментари Харесай

Победителка в Гласът на България скоро ще бъде булка

Петя Панева, която сграбчи успеха в последния сезон на " Гласът на България ", показа, че още едно благополучие ѝ престои в живота - напълно скоро тя се омъжва.

21-годишната варненка ще каже публично " Да " на своя другар Митко, написа life.dir.bg.

В поредност от фрагменти, оповестени от гласовитата Петя, която изпъкна с осъществяванията си на национални песни във формата, в обществените мрежи, тя разкрива последните щастливи събития в живота си:

" Амиии в този момент.... " - написа тя към фотография във Facebook профила си, на която театралничи с празненство очила с надпис Bride ( " Булка " ). На фотото Петя е с прелестна впита бяла рокля с огромно деколте и сватбено покривало. От фотосите умерено може да бъде заключено, че моминското празненство на победителката е било занимателно.



На различен кадър надарената хубавица споделя, че е получила пафти като подарък от своите родители за моминското празненство. " Има дарове, които не се мерят материално.. те се пазят в сърцето за цялостен живот. Благодаря ви мамо и тате ", добави Панева.



От други фотоси излиза наяве, че бъдещата младоженка е поднесла музикални поздрави към своите посетители на моминското празненство.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР