Петя на моята Петя“ с благотворителни прожекции в подкрепа на

...
Петя на моята Петя“ с благотворителни прожекции в подкрепа на
Коментари Харесай

Прожектират благотворително „Петя на моята Петя“ в подкрепа на кампанията „Помогни на децата в Украйна“

„ Петя на моята Петя “ с благотворителни прожекции в поддръжка на акцията „ Помогни на децата в Украйна “

Създателите на кино лентата, Btv Studios, Кино Арена и Cinema City провеждат благотворителни прожекции за събиране на средства в помощ на потърпевшите деца от войната в Украйна и ще дарят приходите наУНИЦЕФ България.

Дванадесет специфични благотворителни прожекции на кино лентата „ Петя на моята Петя “ ще се проведат на 30.03.2022 (сряда) в градовете София, Варна, Пловдив, Бургас и Русе в двете най-големи кино вериги в страната, както и в общинските зали на град Бургас, в диапазона сред 19:00 и 19:40 часа. Средствата, събрани от визитите, ще бъдат предоставени на акцията на УНИЦЕФ „ Помогни на децата в Украйна “. Продажбата на билети стартира на 23.03.2022 на място или през уеб страниците на кината. Организаторите ще дават доклад за събраната сума след провеждането на прожекциите.

„ Петя на моята Петя “ слага въпросите за другарство и емпатия сред деца и възрастни. Нашият екип не може да стои безразличен към всичко, което се случва в Украйна. Изключително съм признателен на Cinema City, Кино Арена, Община Бургас и bTV Studios за поддръжката и желанието да организираме дружно благотворителните прожекции на кино лентата. Призовавам феновете да отидат в киносалонитена 30.03.2022 и да покажат своята емпатия и съпричастност към децата на Украйна! “– споделя продуцентът Николай Урумов.

Ето и самите прожекции по градове:

София

Кино Арена The Mall – 19:00

Кино Арена Deluxe Bulgaria Mall – 19:30

Cinema City Мол София – 19:30

Пловдив

Cinema City Мол Пловдив – 19:30

Кино Арена Mall Markovo Tepe – 19:00

Варна

Кино Арена Grand Mall – 19:15

Кино Арена Mall Varna – 19:40

Cinema City Delta Mall – 19:30

Бургас

Cinema City Галерия Мол – 19:30

Зала Флората – 19:00

Зала Казиното – 19:00

Русе

Cinema City – 19:30

Линк към прожекциите на 30.03 в кината Арена:

Линк към прожекциите на 30.03 в кината Cinema City:

Благотворителните прожекции се случват с помощта на продуцентската компания БЪФ Пикчърс, Cinema City, Кино Арена, Община Бургас, дистрибуторът на кино лентата bTV Studios икопродуцентската компания Concept Studio.

„ Петя на моята Петя “ е въодушевен от ярката персона на изумителната Петя Дубарова. Той не е биографичен, само че вълнува с тематиките, които слага – за смелостта да бъдеш друг и да отстояваш идеалите си, за волята да се пребориш с несправедливостите на системата и по кое време матрицата съумява да ни трансформира в „ консервни кутии без етикети “.

Засяга тематиките за образованието и неговата роля в живота на подрастващите, за емпатията сред децата и възрастните. Не подминава тръпката от първата обич и потребността от другари по пътя към реализиране на един по-добър свят.

Актьорският състав включва Александра Костова, Алиса Атанасова, Юлиан Вергов, Албена Павлова, Алена Вергова, Ясен Атанасов, Мартин Методиев, Моньо Монев, Орлин Павлов, Искра Донова, Васил Банов, Емил Марков и Александър Милчев. Режисьор е Александър Косев, зад камерата е Иван Вацов, а сюжетът е дело на Нели Димитрова и Валентина Ангелова. Продуцент е Николай Урумов с „ Бъф Пикчърс “. Разпространява се от bTV Studios.

На 25ти април 2022 година се навършват 60 години от рождението на забележителната Петя Дубарова. Това трансформира кино лентата в идея, която цели да запознае повече хора с творчеството и гения на младата поетеса, напуснала този свят безвреме единствено на 17 години.

#АзСъщоСъмПетя #ПетяНаМоятаПетя

Последвайте „ Петя на моята Петя “ във и
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР