Петя Дикова вече се радва на красиво и стегнато тяло

...
Петя Дикова вече се радва на красиво и стегнато тяло
Коментари Харесай

Цяла България Зяпа В Неведение, Немислимото Се Случи С Петя Дикова! Дъщерята На Аня Пенчева Е

Петя Дикова към този момент се радва на красиво и плътно тяло

„ Как най-малко малко не съм се метнала на нея. А всичко, което хапвах още от дребна, ми се лепеше. По едно време бях по този начин пухкава, че мама не ми даваше да хапвам обичаните си кюфтета “, споделя през смях Петя Дикова или Пипи, както я назовават всички.

Положението с тежестта й станало още по-сериозно, когато схванала, че има проблеми с щитовидната жлеза и страда от заболяването на Хашимото. Диетите станали непрекъсната големина. Но нещата не постоянно се получавали, макар тях и напъните й.

Преди месеци обаче Петя Дикова попаднала на необикновено потребна за здравето и за намаляване запарка от билка. Която носела големи изгоди за женския организъм като цяло. И това е билката бял равнец.

Ако някой желае да отслабне, или просто за здраве, би трябвало да пие от нея три пъти денем по към 150-200 грама. Отварата се прави доста елементарно като билката се купува от профилираните билкови аптеки и не би трябвало да е на пакетчета, а натурална, написа разкрития.ком.

Взимат се две цялостни лъжици от билката бял равнец, които се заливат с 500-600 грама вряща вода. Оставя се да престои похлупена за един час, след което се прецежда. И се пие преди ястие по посоченото количество. Това знамение правело същинско чудо с организма като работи съвършено за намаляване и плосък стомах.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР