Петя Дикова се обясни в любов на мъжа до нея

...
Петя Дикова се обясни в любов на мъжа до нея
Коментари Харесай

Петя Дикова си призна! Некадърна в готвенето дебелана е, но Илиян я е взел, за да стане известен

Петя Дикова се изясни в обич на мъжа до нея Илиян Любомиров точно на рождения му ден през днешния ден. В опитите си да го изкара съвършения мъж, Пипи разкри неподозирани истини.

Тя призна, че не може да готви добре, само че все пак поетът я е взел за жена. Журналистката не можела да прави заливката на мусаката, по което се познава същински положителният готвач.

Освен това щерката на Сашо Диков е много надалеч от фигурата и визията на майка си Аня Пенчева. Тя косвено написа, че е дебела, тъй като благодари на Илиян, че я обича, въпреки да няма плочки на корема.

Дикова нито е хубавица, нито блика от разум. Оказва се, че не е и огромна стопанка, щом в готвенето не е доста добра. Защо по-млад от нея мъж ще желае да има семейство с нея?!

Отговорът е доста елементарен. Илиян Любомиров беше никой и защото е забележим негодник, който със занаята си не може да се прочуе, е обикновено да търси популярност посредством дамата до себе си.

Самият стихотворец е признавал в ефир, че не може да бъде с една жена, която не е съумяла професионално. Тоест той самичък си признава, че е мекотело, което търси популярност на гърба на дамите.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР