Петя Дикова получи толкова много удари от Би Ти Ви,

...
Петя Дикова получи толкова много удари от Би Ти Ви,
Коментари Харесай

Петя Дикова сломена: Ако мъжът ми печелеше повече, щях да напусна bTV на мига, тя ме унизи толкова пъти...

Петя Дикова получи толкоз доста удари от Би Ти Ви, че всяка уважваща себе си журналистка до момента да е напуснала. Пипи обаче стои, тъй като й трябват пари, а с по-висока заплата другаде надали ще се уреди.

Щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков е доста разочарована от малкия екран, която до неотдавна считаше за собствен втори дом. Уви, униженията станаха толкоз доста, че на Пипи към този момент й се желае да напусне, само че на този стадий не може да си го разреши.

Дикова стартира новия ефирен сезон като елементарен кореспондент. При това не кореспондент за съществени тематики, а който взима изявленията от актьори и музиканти.

Тя бе намалена, откакто се изложи като водеща през месец юни. Тогава в „ Тази събота ” й гостуваха Виктория Терзийска с децата й. Малките й дъщери подвигнаха студиото с краката нагоре и демонстрираха брутална нецензурност, казвайки вулгаризми и мръсни думи в ефир. От БТВ хвърлиха виновността върху Петя, тъй като тя ги бе поканила да гостуват, без да знае обаче какъв брой са разлигавени децата на Вики от „ Мастило ”.

Това е второ намаляване на Пипи в Би Ти Ви. Предишния път малкия екран постъпи доста подло с нея, като я смени по време на бременността й и повече не я върна на същото й място. Тя беше лицето на предаването „ Кул...т ”, само че Натали Трифонова завладя мястото й и се наложи Пипи да се мести в „ Тази събота и неделя ”, където дели сцената с още две колежки, а преди беше сама и цялата популярност отиваше при нея.

Истината е, че Дикова би напуснала на мига, само че не може да си разреши достолепие на този стадий, защото мъжът й Илиян Любомиров не е от най-заможните господа, а имат две дребни деца за изхранване. Затова към този момент 39-годишната Пипи е принудена да преглътне егото си, колкото и унизително да е това.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Петя Дикова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР