Петя Дикова, която роди втория си син в края на

...
Петя Дикова, която роди втория си син в края на
Коментари Харесай

Петя Дикова се връща на работа

Петя Дикова, която роди втория си наследник в края на предходната година взе решението да наруши майчинството си в името на специалността си и една от обичаните си тематики. Въпреки, че наскоро тя беше безапелационна, че няма да се връща в малкия екран, тръпката да се покаже на дребния екран явно й липсва.

Петя ще подсети на феновете за себе си, само че не като се завърне в ефира на предаването "CoolT ", а като водещ на изключително двучасово студио отдадено на церемонията по изпращането на починалия принц Филип, тази събота от 16:00 часа.

Дъщерпята на Аня Пенчева от години следи в детайли всичко, което се случва към кралската фамилия и не инцидентно този блок няма да мине без нейното ефективно присъединяване. Завръщането й на екран ще бъде в партньорство с журналиста Денислав Борисов. Повече от две години Дикова не е била на екран, защото имаше две следващи майчинства. Наскоро тя даже беше декларирала, че няма планове да се връща в малкия екран, само че явно тръпката да се покаже още веднъж в ефир е по-силна.



Специалното предаване „ Принцът на кралицата “ ще наблюдава онлайн кралската гала от Уиндзор и ще опише на феновете историите от невероятния живот на брачна половинка на Елизабет II. Седемдесетгодишната обич, която остави дълготраен отпечатък в историята на Англия и света, ще бъде коментирана от извънредни посетители и експертни познавачи на кралския двор. Сватбите и разводите, съюзите и разделите – каква роля е имал починалият херцог на Единбург в значимите събития от живота на английското кралско семейство, феновете ще схванат от двучасовото студио по bTV.

Водещите Петя Дикова и Денислав Борисов от София ще обезпечат директен достъп на ТВ аудиторията до информация от първа ръка за връзката сред България и английския кралски двор. Принц Филип от рода Батенберг - извънредните посетители в студиото и онлайн ще проучват дипломатическите и персонални контакти на рода Сакскобургготски с двореца Уиндзор. Специалният делегат на медията Васил Христов ще посрещне в изнесеното студио в Лондон извънредни посетители, които ще разясняват всички ритуали от церемонията по изпращането на английския принц в параклиса „ Св. Георги “ в имението Уиндзор.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР