Петя Дикова и мъжът й Илиян Любомиров имат двама синове,

...
Петя Дикова и мъжът й Илиян Любомиров имат двама синове,
Коментари Харесай

Мъжът на Петя Дикова я харесва закръглена

Петя Дикова и мъжът й Илиян Любомиров имат двама синове, само че тя признава, че е подготвена да му роди и щерка, без въобще да се тормози от това, че ще скапе формата си.

Никога не е била с манекенски ограничения и е удовлетворена, че мъжът й я харесва и такава. Факт е, че Илиян си пода по обилни дами и не харесва такива, които са под 70 кг.

 

И до момента в който той й посветил стихотворения и разкази, тя му посветила две майчинства, надалеч от обичаната й работа. Към днешна дата му благодари, че й е посочил един различен свят, че я е научил да НЕ стартира изреченията с „ аз “, че всеки ден й оказва помощ да отсрочи порастването, че обича, че обича без превземки, че я целува без мотив, обича мусаката й без заливка, лицето й без грим и корема й без плочки, благодари му и за прелестните им момчета...

 

Двамата с благоверния й постоянно си пишат такива сантиментални послания в обществената мрежа. Нямат брак, само че не изключват опцията някой ден да минат под венчило. И въпреки Петя да признава, че синовете им, които са с дребна разлика, да я изтощават до краен лимит, няма по-голямо благополучие от децата. Дори е подготвена за трето дете, надявайки се да е момиче.

 

При старта на новия сезон, Дикова понесе огромен пестник на работното си място, откакто бе намалена в елементарен кореспондент. Мълвата носи, че това се случило вследствие на срамното посещение на децата на Вики от „ Мастило “ и децата й, които освен бяха извънредно невъзпитани, а и изложиха освен майка си, а и журналистката. От медията хвърлиха виновността върху Дикова, защото е близка с певицата и точно тя я поканила да й гостува в „ Тази неделя “. Към днешна дата наследницата на Аня Пенчева има лична графа, само че към този момент не е водеща.

 

Ако не друго, то най-малко от персоналния си живот, Дикова не може да се оплаче. Тя не стопира да се хвали от мъжа си и да акцентира достолепията му. Преди да забременее, Дикова се страхувала, че може да има затруднения с износването на плода, защото страда от заболяването на Хашимото, засягаща най-вече дами в репродуктивна възраст. Тъй като била наясно с всички опасности, първоначално не се решавала да забременее от боязън. За благополучие обаче срещнала голямата поддръжка на Илиян, който бил уверен, че опитите им за бебе ще се увенчаят с триумф.

Инфо: Уикенд

Тагове: Петя Дикова Илиян Любомиров хашимото раждане деца Аня Пенчева Сашо Диков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР