Петя Дикова и Илиян Любомиров имат двама сина, но до

...
Петя Дикова и Илиян Любомиров имат двама сина, но до
Коментари Харесай

Петя Дикова унизи Илиян! Това „пишлеме“ става за разплод, но не и да бъде мъжът на живота й

Петя Дикова и Илиян Любомиров имат двама сина, само че до женитба в никакъв случай няма да се стигне. Щерката на Сашо и Аня не желае и да чуе да бъде брачна половинка навръх този човек.

Пипи от дребна си представяла мъжа на живота си, за който един ден ще се омъжи. В визиите й Илиян не припокривал нито един аршин.

Петя желала за брачен партньор доста по-сериозен мъж, който има сериозна специалност, а не стихотворец, който на всичкото от горната страна не написа изключително увлекателно.

Освен това тя смятала, че главата на едно семейство би трябвало да е престиж, който дамата да поддържа, само че да не бъде водещата фигура във връзката. С Илиян било тъкмо противоположното, той не бил водач и разчитал на нея да взима всички значими решения.

Най-важното, съгласно което Илиян не отговарял на критериите й, е възрастта. Пипи в никакъв случай не си била представяла че мъжът, за който ще се венчае, ще е по-малък от нея. Любомиров е с 6 години по-млад от Дикова.

Петя въпреки всичко роди от Илиян, тъй като беше трансферирала 30-те и обезверено искаше деца. Затова хвана първия срещнат, който да я направи майка, само че това не значи, че го обича.

Освен това родителите й доста я натискаха да се задоми, а тя ги слуша за съвсем всичко. Така Илиян се озова на точното място в точното време.

32-годишният стихотворец бил като „ мекотело “ в очите на Петя. Избягвал да носи отговорност за каквото и да е и единствено се възхищавал на Пипи. Само мъж със слаб темперамент може да обича жена единствено в случай че й се възхищава. Илиян е споделял нееднократно, че дамата до него би трябвало да е съумяла, с цел да я обича. Разсъждения на едно жиголо.

Журналистката не желала женитба с поета и по друга, много по-практична, причина. Тя се страхувала, че в случай че се оженят, той ще постави ръка върху парите и парцелите й, които не са малко. Илиян бил от мъжете, които нямат срещу жена им да ги устоя, а той да върти семейството. В визиите на Петя обаче това не е същинско семейство. Тя била научена, че си има мъжка работа, има си женска и не трябва да се смесват.

Източник: Уикенд

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР